Kapandık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Kapandık

Erzincan Kapandık, şehrin merkezinde yer alan bir kafe ve restorandır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Erzincan Kapandık, aile işletmesi olarak başlamış ve zamanla şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir. Geleneksel Erzincan mutfağının en özel lezzetlerini sunan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Kapandık, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır.
  • Menüdeki çeşitlilik ve lezzetler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Erzincan mutfağının en iyi örneklerini sunar.
  • Keyifli ve sıcak bir atmosferde misafirlerini ağırlar.
  • Profesyonel ve güler yüzlü personeli ile müşteri memnuniyetini ön planda tutar.
Erzincan Kapandık, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile şehrin en tercih edilen mekanlarından biridir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak için her detayı özenle düşünen işletme, her zevke hitap eden menüsü ile herkesi memnun etmeyi başarmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzincan Merkez Kapandık Yorumlar - 1

user297511

Erzincan Kapandık Fırın'da harika lezzetler bulabilirsiniz. Özellikle simitleri ve poğaçaları çok lezzetli. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fırının temizliği de dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Eylül 2024
Sefika Esen

Sefika Esen

Tahinli ketesini övmüşlerdi ama hakka ve sıraya riayet etmediklerinden bahsetmediler. Bazıları lezzete bazıları aldığı hizmete bakar. Hizmette sınıfta kaldınız.

2023:02:07 13:15:28
Derviş Aygan

Derviş Aygan

Karton bardak çaya bi ton para aldılar ve oturma bedeli diye ücreti neredeyse ikiye katladılar. Tamamen para göz bir işletme. 30 lira diyip 100 lirayla çıkacağınıza emin olabilirsiniz.

2022:05:16 09:24:27
Ali ihsan Karataş

Ali ihsan Karataş

Simiti tartisilmaz! Ama esnaflik anlayışı çok yanlış. Kasarli ve patatesli poğaça aldim. İcinden 10 gr patates püresi cikmadi. Zira kasarli olani yine ayni..

2021:04:03 06:03:33
Y İ

Y İ

Gercek angara simiti mi bilmem ama tadı güzel. Kaşarla iyi gidiyor. Fiyat makul. 24 saat açık. Başarılar

2021:02:08 21:17:17
Beytullah Saraç

Beytullah Saraç

Simit ve pogcalari soğuk sakin ama sakın oturayım demeyin oturma parası alıyorlar yani aldığınız nefes sayısına göre para alıyorlar haberiniz olsun hiç tavsiye etmiyorum.

2022:05:16 09:24:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı