Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Pati Petshop

Erzincan Pati Petshop, 2010 yılında açılmış olup şehirdeki en köklü petshoplardan biridir. Müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunarak evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Erzincan Pati Petshop, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile bölgenin tercih edilen petshoplarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefler.
  • Sezon indirimleri ve kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlar.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi: Mama, oyuncak, kıyafet, bakım ürünleri ve daha fazlası.
  • Uzman personel: Eğitimli ve deneyimli çalışanlar evcil hayvanınızın ihtiyaçları konusunda size yardımcı olacaktır.
  • Hızlı ve güvenilir teslimat: Online alışveriş imkanı sunarak müşterilerine kolaylık sağlar.
Erzincan Pati Petshop'u tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar, uzman kadro ve hızlı teslimat gibi avantajlarla evcil hayvanınızın ihtiyaçlarını karşılamak için doğru adres burası!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzincan Merkez Pati Petshop Yorumlar - 1

user297445

Erzincan Pati Petshop Akvaryum oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip bir mağaza. Hem evcil hayvanlar için gerekli olan malzemeleri bulabilirsiniz hem de farklı türlerde balıklar ve akvaryum ekipmanları mevcut. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

18 Eylül 2024
altan sarı

altan sarı

Çok kötü bir yer kuş aldım 3 güne kalmaz öldü kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç ilgilenmiyorlar ☹️

2023:08:15 16:06:28
kadir tasar

kadir tasar

Muhabbet kuşu aldım eve geldiğimde kafese konuldu birgün sonra aradıgımda ayagının birinin topallıyor dedim ama bana kuşcu ben verirken hiç bir sıkıntı yoktu diyor hiç bir şekilde ilgilenmeleri yok hiç memnun kalmadım

2023:03:05 08:39:02
Salih Mazlum

Salih Mazlum

Kızıma tavşan aldım. Harika bir duygusal bağımız oldu. Burası çocuğunuza arkadaş alacağınız en nezih ve değerli yerlerden birisi. Teşekkürler Petshop..

2019:01:12 05:32:30
Abdullah Akkoyunlu

Abdullah Akkoyunlu

11 Aralık Cuma günü aldığımız kedi taşıma kutusunu 14 Aralık Pazartesi günü iade etmek istedik; fakat iade talebimiz kabul edilmedi. Sokakta bulduğumuz kedi için yapmıştık alışverişimizi ve bunun yanında mama, kum, vb ürünler de almıştık. Kedi durmayıp gidince hiç kullanmadığımız ve artık kullanmayacağımız ürünü (taşıma kutusunu) iade edip yerine sokak kedileri için mama almak istemiştik; yani doğrudan ücret iadesi talebimiz yoktu. Tüketici olarak sahip olduğumuz hakları uğraşmak istemediğimiz için kullanmadık; herhangi bir hukuki yola başvurmadık. Ancak en azından bunun yanlış olduğunu belirmek istedik. İnternetten yapılacak alışverişlerin hem daha ekonomik olduğunu, hem de bu tür iade problemleriyle karşılaşılmayacağını düşünmekteyiz. Acelemiz olduğu için alışveriş yapmak mecburiyetinde kaldık. Bu devirde halen bu türden bir sorunla karşılaşmak hem şaşırtıcı hem de üzücü oldu bizim için.Verdiğiniz cevaba başka bir yöntemle cevap verilip verilemeyeceğini bilmediğim için daha önce yaptığım yorum üzerinden cevap vereceğim.Öncelikle dikkatinizden kaçmış olmalı ki ürünün hiç kullanılmadığını belirttim. Kullanılmış bir ürünü elbette ki geri getirecek değildim. Yapılan olumsuz yorumu sizi kötüleme gayesiyle yaptığımı düşünmeniz doğru değildir. İlla ki işyerinizle ilgili olumlu yorumlar olabileceği gibi olumsuz yorumlar da olacaktır. Herkes iş yerinizle ilgili olumlu düşüncelere sahip olmak zorunda değildir. Ki burada yaptığım olumsuz yorum da gerekçesiz olarak yapılmamıştır.

2020:12:17 10:56:24
Selinay Kantekin

Selinay Kantekin

Çok ilgili bir satıcı, detaylı olarak bilgilendirip sorularınızı cevaplıyor getirdiği tüm ürünler kaliteli benim bir köpeğim bir de tavşanım var hep buradan alışveriş yapıyorum tavsiye ediyorum

2022:04:13 08:49:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 10:00–14:00

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı