Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı, Erzincan şehrinde bulunan ve hava taşımacılığı hizmeti sunan bir havalimanıdır. 1993 yılında hizmete açılan havalimanı, şehre ve çevre bölgelere hava yoluyla ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı, eski adıyla Erzincan Havalimanı, 1993 yılında hizmete açılmıştır. Havalimanı, şehrin ve çevre bölgelerin hava taşımacılığı ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilmiştir.

Fiyat Politikası

Havalimanı, uçuşlara ve hizmetlere göre değişen fiyat politikaları uygulamaktadır. Bilet fiyatları, seyahat tarihine, rezervasyon tarihine ve uçuş sınıfına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern terminal binası
  • Geniş apron alanı
  • Çeşitli hava yolu şirketlerine hizmet verme kapasitesi
  • Uçuşlarda güvenlik ve konforun ön planda tutulması
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı, şehre ve çevre bölgelere hava yoluyla ulaşım sağlayan modern bir tesis olup, güvenli ve konforlu seyahat imkanı sunmaktadır. Havalimanı, seyahat edenler için tercih edilmesi gereken bir ulaşım noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzincan Merkez Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Yorumlar - 1

user297437

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı oldukça modern ve kullanışlı bir havalimanı. Terminal binası oldukça geniş ve temiz. İçerisindeki restoran ve mağazalar da oldukça çeşitli. Uçuşlar genellikle zamanında kalkıyor ve iniş yapıyor. Personel de oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak bazen yeterli sayıda otobüs olmaması sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir havalimanı.

18 Eylül 2024
O. Y. B.

O. Y. B.

Temiz, sakin, yeşil bir havalimanı. Havalimanı elektrik enerjisini yenilenebilir enerji kaynaklarından Güneş Enerjisi ile sağlıyor. İstanbul ve Ankara'ya direkt uçuş var. Havalimanı şehir merkezine de çok yakın konumda.

2023:09:24 09:17:03
deniz parlak

deniz parlak

Küçük havaalanlarını seviyorum.Koşturmaca yok,itiş kakış yok relaks mis

2024:01:19 07:08:52
YILMAZ ÜNLÜ

YILMAZ ÜNLÜ

Erzincandan ziyade çevre şehirlere de hizmet sunduğundan güzel bir lokasyonda. Giriş ve çıkışlarda kolayca yapilabilmekte.Satış ve kontuardaki firma personelide ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar.

2023:09:17 12:33:05
Damla Üzel

Damla Üzel

6 aylık bebeğim olması sebebiyle 2 saat öncesinden gidemediğim seferime 45 dakika önce gitmeme rağmen yardımcı olup uçağa bindiremediler, çalışanlarının sorumsuzluğu yüzünden valiz almadılar tamam dedik kimliği aldılar geri vermediler geçiş yaptık uçağa bineceğiz kimlik istediler girişteki bayanda dememize rağmen bende yok diyip onda çıktı uçağın kapısını kapattılar almadılar xraydan geçmedim bebekle diyolar ki niye geçmediniz allahın cahili bebekle xraydan geçilmediğini bilmiyorsun orda görevli olmuşsun, erkenden kapı kapatmak nedir uçuş 5:45 de 5:40 bile olmadan uçuyor berbat bir havaalimanı berbat çalışanlar

2024:01:01 03:12:59
erhan bağ

erhan bağ

Cok personel var, fakat işi bilen yok. Engelli gecisinden siviller alınıyor engelliler kuyrukta bekletiliyor.. personel bilgisiz eğitimsiz.. !!

2023:08:28 05:27:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı