Katılımevim Elazığ Şube

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Katılımevim Elazığ Şube

Katılımevim Elazığ Şube, Elazığ şehrinde faaliyet gösteren bir katılım bankasıdır. Müşterilerine katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Katılımevim Elazığ Şube, 2010 yılında Elazığ'da hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, katılım bankacılığı alanında kendini geliştirmiştir.

Fiyat Politikası

Katılımevim Elazığ Şube, müşterilerine uygun ve rekabetçi faiz oranları ile hizmet sunmaktadır. Ayrıca, çeşitli kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Katılım bankacılığı prensiplerine uygun hizmet
  • Uygun faiz oranları ve kampanyalar
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Geniş şube ağı ve ATM hizmeti
Katılımevim Elazığ Şube, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Uygun fiyat politikası, geniş hizmet yelpazesi ve güvenilirlikleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadırlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Elazığ Merkez Katılımevim Elazığ Şube Yorumlar - 1

user297389

Elazığ Katılımevim şubesindeki finans hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. Personelleri son derece ilgili ve yardımseverdi. Kredi başvurum hızlı bir şekilde sonuçlandı ve uygun faiz oranları ile karşılaştım. Şube içi düzen ve temizlik de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Eylül 2024
Uğur Salda

Uğur Salda

Elit bir firma olduğunu İçeri girdiğinizde anlayabiliyorsunuz. Önceliği müşteri memnuniyeti olan tüm personelin güler yüzü ve sıcak evsahipliği bir daha gitmenize sebep olacak cinsten. Ayrı bir parantez Alev hanım için açmak kaçınılmaz. pozitif enerjisi ve güven veren tavırları ile size yardımcı olmaya çalıştığını hissettiriyor.

2023:10:09 14:47:49
Samet KOÇAK

Samet KOÇAK

misafirperverlik ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. ikramınız güler yüzünüz için çok teşekkür ederim bu şekilde kuruluşlarda bir sistem ancak bu kadar güzel ve açıklayıcı olarak anlatılabilir çok çok teşekkür ederim. başarılarınızın devamını diliyorum özellikle Fatma Tuğba hanım ilgi ve alakanıza teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.... iyi çalışmalar

2023:01:06 07:17:39
Anıl Cihan

Anıl Cihan

Subenıze geldıgım de karsılama olsun ıkram güler yüzünüz ilgi ve alakanız için teşekkür ederim ozellıkle tugba hanım size ve ekıbınıze cok teşekkür ediyorum iyi günler

2023:01:06 11:18:17
Sinan Kanatlı

Sinan Kanatlı

Bi kere selamın aleyküm dedim demez olaydım bi insan istemiyorum dedimi bilin ki aranmak istemiyor hizmet istemiyor sürekli aranmak nedir

2022:12:06 06:46:53
Ariyen Ronahi

Ariyen Ronahi

👍

2023:08:20 16:36:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı