Harput Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Elazığ Harput Veteriner Kliniği

Harput Veteriner Kliniği, Elazığ şehrinde evcil hayvanların sağlık ihtiyaçlarını karşılayan bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlar için genel sağlık hizmetleri sunulmaktadır.

Tarihçe

Harput Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Bey tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz Elazığ ve çevresindeki evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, sunulan hizmetin türüne ve evcil hayvanın ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir. Ancak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun ve rekabetçi fiyatlar sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık
Harput Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığına değer veren ve onlara en iyi bakımı sunan bir klinik olarak tercih edilmelidir. Uzman kadromuz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Harput Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user297101

Harput Veteriner Kliniği'ne kedimi götürdüm ve çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Eylül 2024
SERKAN TEMURHAN

SERKAN TEMURHAN

İlgililer aradık köye kadar geldiler bravoo

2021:07:23 19:45:15
Serpil Şimşek

Serpil Şimşek

Çok ilgili çok beğendik tavsiye ediyorum

2022:12:14 09:31:29
kenan ulavur

kenan ulavur

2021:11:03 00:39:24
ferhateren5

ferhateren5

2021:10:23 17:37:35
Güven Halisdemir

Güven Halisdemir

2021:11:18 15:24:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı