Terapivet veteriner kliniği Elazığ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Elazığ Terapivet Veteriner Kliniği

Elazığ Terapivet Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için profesyonel ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Terapivet Veteriner Kliniği, Elazığ'da hayvanseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, kliniğimiz evcil hayvanlarınızın sağlığına önem vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler: Fiyatlar işlem ve tedaviye göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvanınızın konforu ve sağlığı için özenle tasarlanmış klinik ortamı
Elazığ Terapivet Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı konusunda titizlikle çalışan bir ekipten oluşmaktadır. Hayvan dostu yaklaşımımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla, evcil dostlarınızın en iyi şekilde bakımını sağlamak için buradayız. Bizi tercih ettiğinizde, evcil hayvanınızın sağlığı için en doğru kararı vermiş olacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Terapivet veteriner kliniği Elazığ Yorumlar - 1

user297053

Elazığ Terapivet veteriner kliniği oldukça profesyonel ve ilgili bir ekip ile hizmet veriyor. Veteriner hekimlerin bilgisi ve tecrübesi sayesinde evcil hayvanlarımız en iyi şekilde tedavi ediliyor. Ayrıca kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Eylül 2024
Necla Yeter

Necla Yeter

Bu kilinikte kedimi kisirlastirdim yaklaşık 1 ay önce.Disi kedilerde en az 5 gün kullanılması gereken antibiyotik iğnesi sadece 2 gün kullanıldı. Ve kedim yoğun enfeksiyon nedeniyle başka bir klinige gitti, yoğun antibiyotik tedavisi gordu ve 3 operasyon daha geçirdi. Bir hafta içinde 3 kez anestezi aldi. 20 gün boyunca çekmediğimiz acı ve stres kalmadı. Yaşaması mucize iken sağ olsun işini ciddiye alan, hayvansever kocaman yürekli bir ekip ( patika veteriner kliniği) büyük bir özveriyle, gece 5 lere kadar mesai yapıp kızımı tekrar bana kavusturdular.Ama bu klinikte kısırlaştırmama rağmen ve durumu bildikleri halde bir kere dahi arama zahmetinde bulunmadilar. Asla tavsiye etmiyorum.Sözde kisirlastirilan kedim bir haftadır tekrar kızgınlıkta. Bu çok övdüğünüz klinik o kadar güzel operasyonlar yapıyor ki !!!!! Hem ölümden döndü kedim hem de durum değişmedi ( tekrar kızgınlık belirtisi) çiftleştirsem doğurur muhtemelen. Tanıdıklarınıza iyi yorumlar yaptırıp ( kendiniz de yorum yapmışsınız garip bı sekilde😆( Abdul melik saylan) insanları kötü yönlendirip kimsenin canını yakmayın. Bu ahlak dışı bir tavır.

2022:10:17 05:46:43
Zeynep Yıldız

Zeynep Yıldız

Rezalet, içerisi ardiye gibi bakımsız ve asla hijyenik değil.

2023:11:15 19:20:11
Merve Can

Merve Can

Güler yüzlü ve ilgililer bunun için teşekkür ederim fakat çok pahali bir yer. Muhabbet kuşu hastalığı için gideceksiniz verilen ilaçlardan hiç bir sonuç alamayacaksınız bunu belirtmek isterim.

2022:01:30 17:26:49
Esra Yılmaz

Esra Yılmaz

İlgisi alakası ve sevgisi için Sait beye çok teşekkür ederim patili dostlarınızı gönül rahatlığıyla götürebileceğiniz bir klinik💜🐾

2022:10:10 22:41:02
Ahmetburak Cetin

Ahmetburak Cetin

İşini bilen kişiler steril konusunda titizlikle işini yapıp güzel ilgileniyorlar

2022:08:27 10:36:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı