Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, Elazığ şehrinde bulunan bir eğitim kurumudur. Mühendislik alanında eğitim veren fakülte, öğrencilere geniş bir yelpazede mühendislik disiplinlerinde eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 1975 yılında kurulmuştur. O günden bugüne, mühendislik alanında kaliteli eğitim veren bir kurum olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, devlet üniversitesi olması sebebiyle öğrencilere uygun fiyatlarla eğitim imkanı sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir mühendislik disiplinlerinde eğitim imkanı
  • Deneyimli akademik kadro
  • Modern laboratuvarlar ve eğitim materyalleri
  • Öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri
Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, geniş eğitim imkanları, deneyimli kadrosu ve modern altyapısıyla öğrenciler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır. Mühendislik alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için tercih edilmesi gereken bir kurumdur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yorumlar - 1

user297051

Elazığ Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, kaliteli eğitim kadrosu ve donanımlı laboratuvarlarıyla öğrencilere iyi bir eğitim imkanı sunmaktadır. Fakültenin akademik başarısı ve öğrenci memnuniyeti oldukça yüksektir. Ancak bazı altyapı sorunları ve fiziki koşulların iyileştirilmesi gerekmektedir. Genel olarak başarılı bir eğitim kurumu olduğunu söyleyebilirim.Puan : 4

18 Eylül 2024
Safder Kaplan

Safder Kaplan

Zorlu bir üniversite. Ama kampüsü çok güzel.Düzenleme:Bunu yazarken birinci sınıftaydım, şuan 4. Sınıf bitmek üzere. Güzel anılar biriktirdim. Ama hep pişman oldum, güzel yerlerde okuyun gençler. Denizi olsun, sıkılınca eğlenebileceğiniz yerlere gidin. Akşam 10 da şehir kapanmasın. Öğrenciliğin tadı başkadır. Sevin, aşık olun, öğrenin. İyi yolculuklar.

2022:05:18 12:17:27
Furkan Doğan

Furkan Doğan

Tahtalar çok uzak ,projeksiyon cihazları çok yakın yapılmış küçücük yayında bir şey anlaşılmıyor

2022:08:01 12:58:24
Veli bülbül

Veli bülbül

Üniversite çok güzel mühendislik fakültesi efsane:)

2022:10:03 16:58:44
Jin Dawod

Jin Dawod

Mühendislikte ilerlemiş bir üniversite

2019:07:15 13:40:35
Aliihsan Bed.

Aliihsan Bed.

Güzel kampüs

2022:03:22 15:29:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı