Fırat Üniversitesi İnsani Ve Sosyal Bilimler Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Fırat Üniversitesi İnsani Ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Fırat Üniversitesi İnsani Ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Elazığ şehrinde bulunan bir eğitim kurumudur. Fakülte, sosyal bilimler alanında eğitim vererek öğrencilere geniş bir perspektif sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Fırat Üniversitesi İnsani Ve Sosyal Bilimler Fakültesi, 1982 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana, fakülte bünyesinde birçok alanda uzman akademisyenler yetiştirilmiştir.

Fiyat Politikası

Fakülte, eğitim hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir sosyal bilimler alanında eğitim imkanı
  • Uzman akademisyen kadrosu
  • Modern eğitim olanakları
Öğrencilerin geniş bir perspektif kazanmasını sağlayan Fırat Üniversitesi İnsani Ve Sosyal Bilimler Fakültesi, sosyal bilimler alanında kariyer yapmak isteyenler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Fırat Üniversitesi İnsani Ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yorumlar - 1

user296987

Elazığ Fırat Üniversitesi İnsani Ve Sosyal Bilimler Fakültesi, geniş bir yelpazede eğitim imkanları sunan ve öğrencilerine nitelikli bir eğitim sağlayan bir fakültedir. Akademik kadrosu oldukça başarılı ve deneyimlidir. Fakülte bünyesindeki derslerin içeriği güncel ve öğrencilerin ilgi alanlarına hitap edecek şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Ancak bazı altyapı eksiklikleri bulunmaktadır. Genel olarak başarılı bir fakülte olduğunu söyleyebilirim.

17 Eylül 2024
Semiha Koc

Semiha Koc

ÖNCELİKLE ALLAH TÜM HASTALARA ŞAFİİ İSMİ ŞERİFİ İLE ŞİFA VERSİN 💐🤲 BU ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE EŞİM TÜP MİDE AMELİYATI OLDU EN BAŞTA SN HOCAM PROFESÖR DOKTOR ERHAN AYGEN SONRASINDA SEVGİLİ EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER 💐 AYRICA TÜM HASTANE PERSONELİNE YARDIMCI VE SICAK KANLI OLUŞUNDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM🍀🇹🇷💐

2023:09:17 09:53:37
Ömür Dağ

Ömür Dağ

Fırat üniversitesinde yatmaktayim temizlik sıfır kahvaltı yemek sıfır sabah kahvaltisinda 4 tane zeytin birtane krem peynir bardağınız varsa çay catal kaşık yok 4 gündür odanın temizliği konusunda şikayet etmemize rağmen gelip üstün körü paspas atıldı ikincisi yatak kan çarşafları değiştirin diyiyirum çarşafı elime veriyo kendiniz değişim diye lütfen bu hastane denetlenmesini istiyirum

2023:01:07 17:53:41
Batuhan

Batuhan

Hocalarımızın hepsi birbirinden degerli, öğrencilere faydalı olmak adına emek veriyor burada okumak harkulade... iyi ki buradayım 💫💫💫💫

2022:10:06 17:49:18
Ufuk Bayar

Ufuk Bayar

11 Mart 2010 tarih ve 27518 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2010/175 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Üniversitemiz bünyesinde bulunan Fen-Edebiyat Fakültesi kapatılarak yerine Fen Fakültesi ile İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi kurulmuştur.

2018:09:09 11:09:29
Gülşah G

Gülşah G

Eski yüksek bir bina geniş sınıflar kaliteli eğitim.

2022:12:12 11:22:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı