Dilek Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Elazığ Dilek Taksi

Elazığ Dilek Taksi, şehirde hızlı ve güvenilir bir taşımacılık hizmeti sunan bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllardır Elazığ halkına kaliteli ve güvenilir bir taşımacılık deneyimi yaşatmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Elazığ Dilek Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde uygun fiyatlar sunarak müşterilerine ekonomik bir seçenek sunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Hızlı ve güvenilir taşımacılık hizmeti
  • Uygun fiyat politikası
  • Profesyonel ve güler yüzlü şoförler
  • 24 saat hizmet veren çağrı merkezi
Elazığ Dilek Taksi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Hızlı ve ekonomik taşımacılık için tercih edebileceğiniz bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Dilek Taksi Yorumlar - 1

user296669

Elazığ Dilek Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri ise son derece saygılı ve profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

17 Eylül 2024
Abdulkadir Yılmaz

Abdulkadir Yılmaz

Dilek taksi olarak arkadaşlardan allah razi olsun kişilikleri ve yardimci olmalariyla başarilarin önde devamını diliyorum müşterilerine iyi halleri ve davranişlariyla fiyat konusunda yardimci olan parasi olmayana bile el uzatan ellerin herzamn yanindayiz allah yolunuzu açik eylesin başarilarin devamini allahtan niyaz ederim

2019:11:25 20:24:52
Safiye Özcan

Safiye Özcan

En çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda destekleriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim Alp bey, tartışmasız en güvenilir, en güler yüzlü şoförlerin oldugu taksi durağısiniz. Allah işlerinizi rast getirsin.

2019:11:26 08:36:40
Zeliha Polat

Zeliha Polat

Hizmet ,konfor,güleryüz,güvenilirlik olarak her daim tercıh edebileceğiniz,rahatlıkla seyahat edebilecginiz, yolculuklarınızı daıme dılek taksıcilik aracıgıyla yapmanızı tavsıye ederim 🌿

2019:11:26 06:42:17
Fethi Korkut

Fethi Korkut

Ailenizin bir üyesi gibi ıstediğiniz yere gitmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Çünki o içimizden biri. Kiminin kardeşi, kiminin abisi, kiminin ise oğlu gibidir. Ama en önemlisi adam gibi adam.

2019:11:26 06:06:44
Dilan Türker

Dilan Türker

Güven içinde yolculuk yapacağınız, babacan davranışlarla rahat edeceğiniz güvenli yolculuk için kesinlikle doğru adres ☺️

2019:11:26 18:36:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı