Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Elazığ Hele Getir Sanal Market

Hele Getir Sanal Market, Elazığ şehrinde hizmet veren bir online market platformudur. Müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunarak, alışverişlerini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Hele Getir Sanal Market, 2018 yılında Elazığ'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla bölgede tercih edilen bir online market haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Hele Getir Sanal Market, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı teslimat
  • Kaliteli ve taze ürünler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Hele Getir Sanal Market'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması, hızlı teslimatı ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile alışveriş deneyiminizi kolaylaştıracaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Hele Getir Sanal Market Yorumlar - 1

user296525

Elazığ Hele Getir Sanal Market Süpermarket oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Ürün çeşitliliği oldukça geniş ve fiyatlar da oldukça uygun. Sipariş verdiğim ürünler zamanında teslim edildi ve paketleme de oldukça titiz yapılmıştı. Müşteri hizmetleri de ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Eylül 2024
Büșra Koçak Ay

Büșra Koçak Ay

41.5 tllik sipariş verdik bize 56 TL hesap çıkardılar kurye gelince 60 TL aldı bizden. Gerçekten sinir bozucu. Sitelerindeki ürünleri getirmiyorlar. Tavuk ellerinde yokmuş başka marketten 2 katı fiyata alıp bunu da gelmeden 2 dk önce haber veriyorlar. 23 dk ne kelime tam 2 saatte geldi Ataşehire de. WhatsApptan şikayet bildirmeme ve görmelerine rağmen asla cevap verilmedi. Bir daha mi asla. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

2021:09:26 03:35:58
Doğa Katı

Doğa Katı

Afişlerinde 23 dakika yazıyor fakat çok daha öncesinde geldi siparişim.Sipariş konusunda hem çok hızlılar hem de yanlış getirmiyorlar. Kuryeleri de güler yüzlü insanlar. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim kolaylık oluyor🙏🏻🙏🏻

2021:05:09 17:57:04
Halil İbrahim Karadağ

Halil İbrahim Karadağ

23 dk doğru mu diye 10 ₺ lik bir alışveriş yaptım sürsürü güney çevre yoluna yakın evim 20 dk olmadan geldi bende çok şaşırdım. Çok güzel hizmet fiyatları da iyi tebrikler

2021:05:09 17:52:49
Yasin Ay

Yasin Ay

Hiç memnun kalmadık 23 dk'da getiriyor diye söyleyen neye göre söylüyor parasını israf etmek isteyen buyursun güvenimizi kırıyorlar kimseye tavsiye etmiyorum yorum yazmayı vatandaşlık görevi biliyorum

2021:09:26 09:05:20
Z S

Z S

Valla evde ayaklarımı uzatıp siparişimi veriyorum. 20 dakikada evimde 5 tl farkla hemde. 5 tl ya... mükemmel ben çok beğendim hem ürünleri güzel hemde hizmet tavsiye ederim

2021:05:10 14:38:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı