Orpek Yöresel Ürünler

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Elazığ Orpek Yöresel Ürünler

Elazığ şehrinde bulunan Orpek Yöresel Ürünler, yöresel lezzetleri ve el yapımı ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. İşletme, Elazığ'ın zengin mutfağından ilham alarak geleneksel tariflerle üretilen ürünleriyle tanınmaktadır.

Tarihçe

Orpek Yöresel Ürünler, 2005 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. İşletme, başlangıçta sadece ev yapımı reçeller ve kurabiyeler üretirken, zamanla ürün yelpazesini genişleterek pekmez, pestil, tarhana gibi yöresel ürünleri de müşterilerine sunmaya başlamıştır.

Fiyat Politikası

Orpek Yöresel Ürünler, kaliteli ve doğal malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ürünleri her bütçeye uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Yöresel ve el yapımı ürünler
  • Doğal ve kaliteli malzemeler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Orpek Yöresel Ürünler'i tercih etmeniz için birçok neden var. İşletme, geleneksel tariflerle üretilen yöresel lezzetleriyle müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca, doğal ve kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünlerle sağlıklı bir alternatif sunmaktadır. Orpek Yöresel Ürünler'i tercih ederek Elazığ'ın lezzetlerini keşfedin!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Elazığ Merkez Orpek Yöresel Ürünler Yorumlar - 1

user296475

Elazığ Orpek Yöresel Ürünler Mağaza, yöresel lezzetleri bulabileceğiniz harika bir yer. Ürünler taze ve kaliteli, personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Mağazanın atmosferi de çok hoş ve sıcak. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Eylül 2024
Mutlu Keskin

Mutlu Keskin

Sürekli alışveriş yaptığım yerdi ancak son siparişimde 2 kg orciğin tamamının içindeki cevizlerin rengi değişip içleri kahverengiye dönmüştü (belki de bayat ürün bilmiyorum). Maalesef yenilebilir durumda değil.

2024:01:23 20:46:09
Yonca ÇEVEN

Yonca ÇEVEN

Orcik (cevizli sucuk) almaya Elazığlı arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim yer. Çok tatlı ve titizdi. Biraz ikram etti abartarak söylemem gerek gerçekten yediğim en güzel cevizli sucuktu bayıldım. Çedene Kahvesi diğer yöresel ürünlerinden de almıştım. Kahvesini de çok beğendim Türk kahvesi ile karıştırıp içiyorum aromasını beğendim

2023:12:04 20:15:50
Arif Kaya

Arif Kaya

Gazi caddesi 50 ler çarşı karşısı. Siz ne çabuk büyük esnaf oldunuz da müşteriye karşı saygısız bir tavırla konuşmaya başladınız. Daha çok biz dışarıda yaşayan Elazığlilar sürekli sizden alışveriş yapıyoruz diye mi artık ihtiyacınız mi yok bilemedim ama tavırlar hiç hoş değil. Yakışmadı ORPEK. bu şekilde davranışlar olursa eminim kaybedersiniz. Yazık gerçekten. İzzetpaşa karşısındaki ablam gerçekten esnafligi iyi ama Gazi caddesi kesinlikle değil.

2023:07:21 14:38:46
Türkan Aksoy

Türkan Aksoy

Elazığ'a her gittiğimde uğrarım orcik lezzetli şeker oranı çok yerinde yedikten sonra baymıyor.oldukça hijyenik bir ortam orciklerin üstü kapalı satıcı güleryüzlü ikram sever fiyatlar uygun kısacası alın aldırın

2023:04:28 13:39:53
Turkana Group

Turkana Group

Abi hızlı bir şekilde istediğimizi hazırladı ve verdi. İkram da etti sağolsun fiyatlar uygun paketleme ve sunumu güzel hediye olarak götürülebilir.

2019:10:30 14:42:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 08:00–21:00

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı