Oxford Kids Elazığ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Elazığ Oxford Kids Elazığ

Oxford Kids Elazığ, çocuklara yönelik eğitim hizmetleri sunan bir kuruluştur. İngilizce eğitimi, zeka gelişimi, sanat ve spor aktiviteleri gibi alanlarda çocukların gelişimine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Oxford Kids Elazığ, 2010 yılında kurulmuş olup, uzman eğitmenler eşliğinde çocukların bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim programları sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Oxford Kids Elazığ, kaliteli eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Ayrıca, çeşitli ödeme seçenekleri ile velilerin bütçelerine uygun ödeme planları sunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Oxford Kids Elazığ, 3-12 yaş arası çocuklara yönelik eğitim hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, çocukların farklı ihtiyaçlarına ve yeteneklerine göre özelleştirilmiş programlar sunarak her çocuğun potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Uzman eğitmen kadrosu
  • Çocukların bireysel ihtiyaçlarına uygun programlar
  • Çeşitli aktivitelerle eğlenceli ve etkili öğrenme ortamı
Oxford Kids Elazığ, çocukların eğitimine değer veren ve onların gelişimine katkıda bulunan bir kuruluştur. Uzman eğitmenler eşliğinde kaliteli eğitim hizmetleri sunan Oxford Kids Elazığ, çocukların potansiyellerini en iyi şekilde ortaya çıkarmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Oxford Kids Elazığ Yorumlar - 1

user296229

Elazığ Oxford Kids Ortaokul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrenci odaklı yaklaşımı sayesinde öğrencilerin başarısı artıyor. Okulun fiziksel koşulları da oldukça iyi düzeyde. Ancak bazı derslerde daha fazla materyal kullanılabilir. Genel olarak memnun kaldım.

17 Eylül 2024
Mahmut Yesilgul

Mahmut Yesilgul

Gayet düzenli organik yiyecekler. Tecrübeli vicdan sahibi öğretmenler personeller hepsi oxfordkids te. Ayrıca butik az öğrenci çok ilgi vizyonuyla hareket eden anaokulu haftanın beş günü native eğitmenlerle İngilizce yabancı dil eğitimi vermektedir

2022:07:10 15:00:16
nusret cymk

nusret cymk

Çocuğu kayıt için aradım her şey tamm dediler servisin numarasını verdi servis şöfürü ben evin önüne gelemem yola getirin akşam eve bırakabilirim sabah alamam şuraya getirin yok herkes çocuğunu kendisi götürüyor kışında zam isteyince milrt tantana ediyor dedi neyin kafasında çözemedim sözde kreşi arayıp dönecekti 1 ay oldu

2023:01:09 07:05:46
Mehmet Dirican

Mehmet Dirican

2022:11:07 18:08:36
Şaile Özdaş

Şaile Özdaş

2022:01:07 17:40:30
Yakup Uygun

Yakup Uygun

2023:05:17 11:01:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı