Aziziye Özel erkek öğrenci yurdu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Elazığ Aziziye Özel Erkek Öğrenci Yurdu

Elazığ Aziziye Özel Erkek Öğrenci Yurdu, şehir merkezinde bulunan modern ve konforlu bir öğrenci yurdudur. 2005 yılında kurulan yurt, öğrencilere kaliteli konaklama hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Elazığ Aziziye Özel Erkek Öğrenci Yurdu, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana öğrencilere ev konforunda bir yaşam sunmaktadır. Yurt, öğrencilerin akademik başarılarına destek olmayı ve onlara güvenli bir ortam sağlamayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Yurdumuz, uygun fiyatlarla öğrencilere konaklama imkanı sunmaktadır. Ayrıca, farklı ödeme seçenekleri ile öğrencilerin bütçelerine uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve Konforlu Odalar: Yurdumuzda öğrencilerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış modern ve konforlu odalar bulunmaktadır.
  • 24 Saat Güvenlik: Öğrencilerin güvenliği için yurt binası 24 saat güvenlik kameraları ile izlenmektedir.
  • Yemekhane ve Kafeterya: Yurt bünyesinde öğrencilere sağlıklı ve lezzetli yemekler sunan yemekhane ve kafeterya bulunmaktadır.
  • Çalışma Odaları: Öğrencilerin ders çalışmalarına uygun ortamlar sağlayan çalışma odaları mevcuttur.
Elazığ Aziziye Özel Erkek Öğrenci Yurdu, öğrencilerin konforu ve güvenliği ön planda tutarak hizmet veren bir yurt olarak tercih edilmelidir. Modern olanakları, uygun fiyat politikası ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Aziziye Özel erkek öğrenci yurdu Yorumlar - 1

user296219

Elazığ Aziziye Özel erkek öğrenci yurdu Ortaokul, öğrencilerin eğitim hayatlarında konforlu ve güvenli bir ortam sunmaktadır. Yurt içerisindeki sosyal aktiviteler ve eğitim olanakları oldukça başarılıdır. Ayrıca öğrencilere destek olmak adına deneyimli ve ilgili bir eğitim kadrosu bulunmaktadır. Genel olarak yurt, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak bir ortam sunmaktadır.Puan : 4

17 Eylül 2024
[Ne anladın ?

[Ne anladın ?

Ben orda okuyorum çok güzel

2022:10:23 14:17:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı