Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu, Elazığ şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, öğrencilere dini eğitimlerini almaları ve aynı zamanda genel ortaokul müfredatını tamamlamaları için imkan sunmaktadır.

Tarihçe

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunarak başarılı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Dini eğitim imkanı
  • Genel ortaokul müfredatı
  • Uygun fiyatlar
  • Burs imkanları
Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu, dini eğitim almak isteyen öğrenciler için ideal bir ortam sunmaktadır. Aynı zamanda, genel ortaokul eğitimini de tamamlayarak öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmaktadır. Uygun fiyatları ve burs imkanları ile de öğrencilerin eğitimlerine destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu Yorumlar - 1

user296101

Elazığ Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul olarak bilinmektedir. Okulun donanımlı kadrosu ve modern eğitim materyalleri sayesinde öğrencilerin başarılı olmalarına katkı sağlamaktadır. Ayrıca, öğrencilere dini eğitimlerini de eksiksiz bir şekilde sunarak onların manevi yönden de gelişmelerine destek olmaktadır. Ancak, fiziki koşulların daha da iyileştirilmesi gerektiği düşünülmektedir. Puan : 4

17 Eylül 2024
kübra bağcı

kübra bağcı

Mahallemize milli eğitim müdürlüğü kaldırılarak bu okul yapıldı. Önce meyve ağaçlarını kestiler sonra beton döktüler sonra da cam ağaçları kurusun diye ellerinden geleni yapıyorlar. Arnavut kaldırımının altına beton döküldüğü nerede görülmüş. Burada görüldü. Birgün su verdiklerini görmedik. Eskiden milli eğitim varken adamcağız o ağaçları her gün sulardı. O ağaçların en genci 100 yıllık. Yeşili sevmeyen yeşil sevmeyi nasıl aşılayabilir? Okullarda öğretimin yanında eğitim de verilmek zorunda. Ama nafile ne söylesek boş. Peygamberimiz Elinizde bir fidan varsa, kıyamet kopmaya başlasa bile onu dikecek kadar vaktiniz varsa, mutlaka dikiniz demiş bunlar geçen hafta o güzelim ağaçların bir kısmını kestiler

2023:01:29 05:47:04
Suat Olçar

Suat Olçar

Okul çok güzel öğretmenleri çok ilgili çeşitli projelerin sergilendiği bir oku çocuğum oraya gidiyor

2023:06:25 07:44:47
Berke Güner

Berke Güner

2023:04:05 12:30:02
TR OĞUZȘAH2323

TR OĞUZȘAH2323

2022:12:15 11:09:26
Emre Kaplan

Emre Kaplan

2023:07:15 15:48:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı