Koçoğlu Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Elazığ Koçoğlu Lokantası

Elazığ şehrinde bulunan Koçoğlu Lokantası, yöresel lezzetlerin sunulduğu bir restorandır. 1990 yılında aile işletmesi olarak kurulan lokanta, geleneksel Elazığ mutfağını misafirlerine sunmaktadır.

Tarihçe

Koçoğlu Lokantası, 30 yılı aşkın bir süredir Elazığ'ın damak tadına hitap etmektedir. Geleneksel tarifler ve özenle seçilmiş malzemeler ile hazırlanan yemekler, müşteriler tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Öğle yemeği menüsü: 25 TL
  • Akşam yemeği menüsü: 40 TL
  • Çeşitli tatlı ve içecek seçenekleri: 5-15 TL arasında

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Yöresel lezzetlerin özenle hazırlanması
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güleryüzlü hizmet anlayışı
Koçoğlu Lokantası, Elazığ'da geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletmedir. Yöresel lezzetleri deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Koçoğlu Lokantası Yorumlar - 1

user295831

Elazığ Koçoğlu Lokantası Restoran, harika bir deneyim yaşadığım bir mekan oldu. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de oldukça sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

16 Eylül 2024
Habip KAZAN

Habip KAZAN

Elazığ'da yemek yemek için tercih edilebilecek iyi mekanlardan biri. Fiyatlae nispeten pahalı. Yemekler de gayet iyi lezzetteydi. Sadece siparişlerimiz çok gecikerek geldi hatta yanlış sipariş almadan ötürü fazlaca gecikmişti. Bunu genellemeye gerek yok tavsiye niteliğinde yer👍

2023:10:10 04:17:06
Cemal Ince

Cemal Ince

50 kişilik tur grubumuzla öğle yemeği için uğradık. İkramlarında çiğ köftesi mükemmeldi. Lahmacun ve Analı kızlı koftesinden 1.5 söyleyip eşimle doyduk. Sac tava deneyen arkadaşımızda memnun kaldığını söyledi. Çayları bile farklı idi. Teşekkürler Koçoğlu. Hep böyle kalın.

2023:10:19 11:24:11
Serkan inbat

Serkan inbat

elazig gibikimligi ve kültürü olansehirlere geldigimdeyemegimi yöresel yemeklerinden söylerim.salata ve haydari ikram olarak geldi oldukca sıradandı.ancakSIRIN denilen yogurtlu, yaglı, ince pide lavaş gibi birşeyle yapilan yemek oldukca lezizdi ve fiyati uygundu.yanina da yuvarlak elazig kofte soyledim.restaurantın cok iyi bi garson ekibi vardı;mesafeyi ayarlayan ,size alan sunan ,efendi insanlardı.

2023:10:09 16:19:41
MASTER CHEF MUSTAFA POLAT

MASTER CHEF MUSTAFA POLAT

Mezopotamyanın bir kolu olan Harput lezzetlerinin Levant mutfağından ayrı olmasının en büyük nedeni yöresel lezzetlerin yozlasmamasıdırKoçoğlu Lokantası Harput , Elazığ lezzetlerini Anne yemeği olarak sunan çok leziz bir yöresel işletmedirTarladan sofraya kültürünün en güzel örneği diye düşünüyorumElaziga yakışan bir Lokanta ..herşey çok lezzetli. , Güleryüz,hizmet tam Anadolu geleneği ... Elazığa yolunuz düşerse mutlaka bu lezzetleri tadınız...sevgiyle

2023:11:25 11:13:58
Muhammed Evren

Muhammed Evren

Aslında bulunduğum yerde restorant yoktu o gün çok açtım yemek avına cıkmıştım☺️ şans eseri karşılaştım hizmet çok güzeldi yemek olarak menüleri güzeldi yemek lezzetine gelince tavuk pirzola istemiştim tadi efsaneydi.memnun kaldım ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

2023:05:02 13:20:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar 07:00–22:00

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı