Barbaros Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 59 Yorum Ekle

Adana Seyhan Barbaros Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Yorumlar - 0

Naz Bilinmez

Naz Bilinmez

okul hakkında kötü söylentiler duyuyprsunuz genelde evet dogru duyuyorsunuz iyi bir egitim almak istiyorsanız tabi ki de baska okulun yollarını bulacaksınız disiplin mi arıyorsunuz kötü buldugunuz baska okullarda disiplin daha cok vardır emin olun egitim hayatınızı ziyan etmeyin

2023:08:11 18:27:29
Abdullah Akkurt

Abdullah Akkurt

Merhaba, ben Barbaros İMKB Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim. Okul tercihi yaptığımda kulaktan duyma bilgilerden dolayı bu okula gitmeyi hiç istemezdim ama mecbur kaldım ve bu okula gittim. Ama okul söylendiği kadar kötü bir yer değilmiş. Bir müdürümüz var; güler yüzlü iyi bir insandır okula çok katkıları dokundu okulu daha iyi bir yer yapabilmek için elinden gelenin en iyisini yaptı ve son görev gününe kadar da okula daha iyi katkılarda bulunacağına inanıyorum. Bir diğer güzel yanı; öğretmenlerimiz öğrencilerin bir vizyona sahip olabilmesi için sürekli faaliyetlerde bulunuyor. Verebileceğim en güzel bir kaç örnek; tiyatro, şiir yazma ve okuma yarışması, bilgi yarışması, spor etkinlikleri ve şehirler arası gezilerdir. Uzaktan kumandalı ve sensörlü robotlar bile yaptık ama Covid-19 salgınından dolayı proje yarım kaldı. Peki neden mi 4 yıldız verdim; adalet ve hak konusunda mükemmel değil, siz anladınız ;) ama okul gerçekten harika. Aynı zamanda çok değerli öğretmenlerimiz var. Kitap okumayı sevenler için çok çeşitli kitapları bulunduran bir kütüphanesi, spor severler için büyük bir spor salonu bulunmaktadır. Okulun en üst katında konferans salonu bulunmaktadır. Zemin katta farklı dallardan atölye odaları bulunmaktadır; ahşap, müzik, 3D yazıcı, robotik kodlama ve sanatsal çalışmaların (ebru sanatı) yapıldığı atölyeler bulunuyor. Yeni öğrencilere verebileceğim en iyi bilgi; çok iyi öğretmenlerimiz var, fikirlerinizi onlarla paylaşarak onlardan yardım isteyebilirsiniz emin olun ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Etkinliklere de mutlaka katılın ama derslerinizi de aksatmayın.Başarılar dilerim size :)

2020:08:27 16:24:57
Utku

Utku

fen lisesi kazandım buraya gittim

2017:02:21 17:39:48
ferhan Yorulmaz

ferhan Yorulmaz

Her zamanmi sinavsiz yerleştirme

2019:07:01 20:11:06
serdar yuceay

serdar yuceay

Axx lise yıllarım axx

2016:09:28 17:59:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı