ELAZIĞ GÜNAY HOTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Elazığ Günay Hotel

Elazığ Günay Hotel, Elazığ şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Elazığ Günay Hotel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, zaman içinde yenilenen ve gelişen hizmet anlayışıyla Elazığ'ın önde gelen konaklama tesislerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Elazığ Günay Hotel, misafirlerine uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için otelin resmi web sitesi veya iletişim numaraları üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve modern odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Elazığ Günay Hotel, misafirlerine sunduğu konforlu ve lüks konaklama imkanlarıyla Elazığ'da tercih edilen bir otel olmayı başarmıştır. Şehir merkezine yakın konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez ELAZIĞ GÜNAY HOTEL Yorumlar - 1

user294909

Elazığ Günay Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konum olarak da merkeze yakın olması büyük bir avantajdı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

15 Eylül 2024
Yener Pamuk

Yener Pamuk

0cak 2024 de 1 hafta kaldık gayet güzel hotel. Çalışanlar harika ilgileniyorlar kahvaltida olsun resepsiyonda cok iyiler Elazığda konaklaya bileceğiniz bir hotel. Fiyat olarak gayet iyi. Restaurantdaki Ahmet kardeşime Ayrıca Teşekkür ederim.

2024:01:26 07:01:14
Fatih Ceyhan

Fatih Ceyhan

Otelin restaurantı en üst 7. Katda bulunuyor güzel bi konuma sahip odanın resmini bilerek çekmedim internetde gördüğünüz ile aynı ayrıca çalışanlar çok saygılı ve kibar insanlar ısı problemi var Elazığ sert bi memleket ve klima yetersiz olduğunu düşünüyorum fakat bu sizi yanıltmasın civar otellerde aynı durumda ayrıca konumu çok iyi bi noktada istediğiniz bi çok yere yürüyüş mesafesindedir.

2024:01:25 07:24:34
Tekin Kırdar

Tekin Kırdar

Odadaki halılar rezil bir durumda, açık büfe kahvaltısı vasat bir durumda, konumu merkezi fakat civarlarında sürekli kavga ve gürültü var. Bence yorumu daha fazla uzatmanın gereği yok verdiğiniz yanıttaki üsluptan nasıl bir işletme olduğunuz çok rahat anlaşılıyor.

2023:08:12 09:17:05
Esra Ozdemir

Esra Ozdemir

Şimdiye kadar kaldığım oteller içerisinde en iyi çalışanlara sahip işletme diyebilirim. Özveri ve sabır ile önerileri dinlemeleri anında çözüm bulmaları ve en önemlisi müşterilerine karşı göstermiş oldukları saygıları gözle görülür durumda olması, taktir edilecek durumda. Bütün ekibinize buradan teşekkür ederim.

2023:10:01 09:14:09
Fatih Seker

Fatih Seker

Benim sürekli tercih ettiğim bir yer ilgi alaka çok iyi. Fake yorum değil sürekli iş icabı Anadolu da otellerde kalıyorum tam bir fiyat performans oteli benim tüm gezdiğim yerler içinde en iyi ikinci tercihim. Halı konusunda eleştirilere katılıyorum ama bir önceki gelişimde temizlik yapıldığına şahidim.

2023:09:07 19:35:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı