Fatih Pansiyon Elazığ Apart Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Elazığ Fatih Pansiyon Elazığ Apart Otel

Elazığ Fatih Pansiyon Elazığ Apart Otel, Elazığ şehrinde konaklama hizmeti sunan bir işletmedir. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen işletme, şehir merkezine yakın konumu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Elazığ Fatih Pansiyon Elazığ Apart Otel, yıllardır Elazığ şehrinde hizmet veren köklü bir işletmedir. Misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları uygun ve rekabetçidir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Sezon indirimleri ve kampanyalar düzenlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda bulunması.
  • Temiz ve konforlu odalar.
  • 24 saat resepsiyon hizmeti.
  • Ücretsiz otopark imkanı.
Elazığ ziyaretinizde Elazığ Fatih Pansiyon Elazığ Apart Otel'i tercih etmeniz, evinizdeki konforu aratmayacak bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Fatih Pansiyon Elazığ Apart Otel Yorumlar - 1

user294873

Elazığ Fatih Pansiyon gerçekten harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımsever. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlı bir durum. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Eylül 2024
Yusuf Karayılan

Yusuf Karayılan

Her yönüyle çok başarılı bir otel. Elazığın belki en Güler yüzlü personeli ve son derece hijyenik bir yeri diyebilirim. Tek sorun otopark sokakların çoğu tek yön olunca zor park yeri buluyorum oda olsa mükemmel ötesi olurdu.

2024:01:16 16:42:34
Eyyüpcan Çelik

Eyyüpcan Çelik

Tek kelimeyle anlatılsa mükemel bir yerMüşteri memnuniyetiyle konforuyla güler yüzlü personeliyle harika ben şahsen çok beğendim çokta memnun kaldım buradanda her şey için çok teşekür ederiz kendi firmamız adına 🙏🏻

2024:01:15 13:21:18
melisa ece özdemir

melisa ece özdemir

Her şeyiyle çok güzel bir pansiyondu. Temiz ve rahat bir yerdi. Çalışanlar güler yüzlüydü. Konum olarak da çok rahat bir yerde. Gönül rahatlığıyla kalınabilecek bir yer

2023:12:29 18:58:32
Ayşe Öztürk

Ayşe Öztürk

Kirli ve leş gibi kokan yastık kılıflarını, nevresimleri değişmeden bizi temiz diye odaya aldılar. Klozet ve banyo kirliydi. Havasız ve basık bir odaydı klima yoktu. İyi yorum yapanlar neye göre yapmış anlamış degilim.

2023:08:10 07:01:31
Furkan Mastı

Furkan Mastı

Odaları gayet temiz ve aşırı güler yüzlü hizmet var. Herşey için çok teşekkür ederiz

2024:01:24 18:26:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı