Elazığ Özgür Hukuk Bürosu (Arabulucu Yusuf Gürz)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Elazığ Özgür Hukuk Bürosu (Arabulucu Yusuf Gürz)

Elazığ Özgür Hukuk Bürosu, Arabulucu Yusuf Gürz tarafından kurulmuş bir hukuk bürosudur. Büro, çeşitli hukuki konularda danışmanlık ve arabuluculuk hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Elazığ Özgür Hukuk Bürosu, 2010 yılında Arabulucu Yusuf Gürz tarafından kurulmuştur. Gürz, uzun yıllardır hukuk alanında deneyimli bir avukat olarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Elazığ Özgür Hukuk Bürosu, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve fiyatlandırma politikası için ofis ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Arabuluculuk hizmetleri
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • İhtiyaçlarınıza özel çözümler
Elazığ Özgür Hukuk Bürosu, müşteri odaklı yaklaşımı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir hukuk bürosudur. Hukuki sorunlarınızı çözmek ve adil bir şekilde sonuca ulaştırmak için profesyonel destek almak istiyorsanız, Arabulucu Yusuf Gürz ve ekibi size yardımcı olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Elazığ Özgür Hukuk Bürosu (Arabulucu Yusuf Gürz) Yorumlar - 1

user294432

Elazığ Elazığ Özgür Hukuk Bürosu'nda Arabulucu Yusuf Gürz ile çalıştım ve oldukça memnun kaldım. Kendisi işini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve çözüm odaklı bir avukat. Sorunlarımıza hızlı ve etkili çözümler buldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Eylül 2024
Ethem Kaan Şenol

Ethem Kaan Şenol

Yusuf Bey gerek kişiliği, gerek mesleki bilgisi ve donanımı ile 5 yıldızı hakediyor. Tüm sorularımızı sabır ve güler yüzle cevaplandırdı, süreçler ile ilgili bizi aydınlattı, doğru yönlendirdi ve haklı olan davamızı çözüme ulaştırdı. Kendisine teşekkür ediyor, meslek hayatında üstün başarılar diliyorum.

2022:07:13 10:29:57
ÖZKAN YIKILMAZYAPI

ÖZKAN YIKILMAZYAPI

Yusuf Bey ; İşine ehemmiyet veren,kendi işi gibi takip eden,hakka riayet eden ender avukatlardandır kendisi,gönül rahatlığıyla vekiliniz olarak seçebilirsiniz kendisini

2022:07:13 10:51:43
Bugra Senol

Bugra Senol

Problemli olduğum bir iş için kendisini aradım. Bana bu konuda telefonda kendisi çok yardımcı oldu ve doğru bilgiler verdi. Akabinde de davamızı olumlu sonuçlandırdı. Kendisine çok teşekkür ederim. Tavsiye ederim.

2022:09:08 19:35:40
Betül “siyahımsı kan” BALOĞLU

Betül “siyahımsı kan” BALOĞLU

Yusuf bey ve ekibine samimiyet ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Başarılı ve ilgililer rahatlıkla guvenip davalarinizi emanet ede bilirsiniz

2022:07:13 12:01:18
Talat Kahraman

Talat Kahraman

Yusuf bey ve beraber çalıştığı iş arkadaşı işlerinin ehli insanlar işlerimizi en kısa sürede çözülecek şekilde bize yardımcı oldular teşekkür ediyoruz iş hayatında başarılar.

2022:07:13 10:15:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 08:30–17:30
  • Pazar 08:30–17:30

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı