Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Elazığ Aydın Centroom

Aydın Centroom, Elazığ şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2005 yılında açılan bu merkez, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine alışveriş deneyimini en iyi şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Aydın Centroom, Elazığ'ın en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşımaktadır. Yıllar içinde sürekli olarak büyüyerek ve gelişerek, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Orta ve üst segment ürünler sunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Marka çeşitliliği
Aydın Centroom, müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak alışveriş deneyimini keyifli hale getirmeyi amaçlamaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve marka çeşitliliği ile her türlü ihtiyaca cevap vermektedir. Elazığ'da alışveriş yapmak isteyen herkesin tercih etmesi gereken bir alışveriş merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Aydın Centroom Yorumlar - 1

user293684

Elazığ Aydın Centroom Mobilya Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık mobilyalar bulmak mümkün. Ayrıca personelin ilgili ve yardımsever olması da memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul düzeyde. Ancak mağazanın konumunun biraz merkezden uzak olması dezavantajlı bir durum olabilir. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

14 Eylül 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı