Elektrikcim Elazığ Elektrikçi ve Avize

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Elektrikcim Elazığ Elektrikçi ve Avize

Elektrikcim Elazığ Elektrikçi ve Avize, Elazığ şehrinde elektrik işleri konusunda hizmet veren bir işletmedir. Elektrik tamiratı, avize montajı, kablo çekimi gibi elektrik işleri konusunda uzman kadrosu ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Elektrikcim Elazığ Elektrikçi ve Avize, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerimiz için detaylı fiyat bilgisi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli elektrikçi kadrosu
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Elektrikcim Elazığ Elektrikçi ve Avize, elektrik işlerinizde güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak sizlere sorunsuz bir deneyim yaşatmayı amaçlamaktadır. Bizimle çalışarak elektrik işlerinizde profesyonel bir çözüm elde edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Elektrikcim Elazığ Elektrikçi ve Avize Yorumlar - 1

user293138

Elazığ Elektrikçim gerçekten çok profesyonel ve hızlı bir hizmet veriyor. Sorunumu kısa sürede çözdüler ve fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Eylül 2024
Düzgün Yalçın

Düzgün Yalçın

Uzun zaman sonra bulduğum en iyi ekip ve genç olmalarına rağmen işin ehli olmarı ve ilimizde ve ülkemizde böyle genç temiz ve işi bilen sanatkarlarımızın olması takdireşayen. Teşekkür ederim kendilerine ve tüm arkadaşlara tavsiye ederim...

2023:03:01 18:18:00
Yelda Yesildal

Yelda Yesildal

Google yorumlarına bakarak kendisini aramıştım ve yanıltmadı kesinlikle temiz ve iyi işçilik. Geç saatte aramış olmama rağmen kırmayıp montaj işimi halletti. Daha önce çağırdığım ustalar hem vasattı hem de işten anlamıyordu. Efraim Usta genç olmasına rağmen tecrübeli. Hiç düşünmeden arayabilirsiniz.

2022:07:23 09:20:35
Hakan Dağdelen

Hakan Dağdelen

Genç ve deneyimli bir usta. Yorumlardan bakarak iletişime geçtim. Tavsiye ederim. 👍🏻

2022:09:26 12:17:53
Ersin

Ersin

Bugün fiber modemi başka bir odaya aldı. Bilgisi ustalığı çok iyi fiyatı uygun. Elinize sağlık. Bir daha işim olsa tekrar çağırırım.

2021:12:21 15:42:20
aydın çankaya

aydın çankaya

Fiber kablo döşiyceklerdi gelip apartmanda cat5 olduğunu göre göre farklı bi kablo döşediler(ki ikaz etmiştim bu döşediğiniz diğerlerinden ince farklı sıkıntı olmasın, verilen cevap yok abi bu daha iyi) sonuç olarak ttnet geldi kablo yanlış dedi ve kurulum yapmadı. Tekrar kendilerini aradım geldiler kabloyu değiştiler bu seferde soketleri yanlış taktıklar. Sorun bizden değil ttnet i arayın gelsin baksın deidler. Farklı bi elektrikçiye durumu anlattm baktı soketlerin içine dizilcek kabloların birini soldan dizmeye başlamış birini sağdan kendi hatasını sölediğimde ttneti arayın abi ben şuan müsait değilim gelemem yarında paluya gidixem 2 gün sonra gelicem oldu..

2021:01:09 06:21:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–00:00
  • Salı 06:30–00:00
  • Çarşamba 06:30–00:00
  • Perşembe 06:30–00:00
  • Cuma 06:30–00:00
  • Cumartesi 06:30–00:00
  • Pazar 09:30–00:00

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı