Dişhekimi Anılay Zincidi Demirdaş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Elazığ Dişhekimi Anılay Zincidi Demirdaş

Elazığ şehrinde hizmet veren Dişhekimi Anılay Zincidi Demirdaş, uzun yıllardır deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, modern teknolojileri kullanarak kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Dişhekimi Anılay Zincidi Demirdaş, yıllardır Elazığ şehrinde hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla birçok hastaya sağlıklı ve güvenilir diş tedavileri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Diş tedavilerinde kullanılan malzemeler kaliteli olup, fiyatlar rekabetçi düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman dişhekimi kadrosu
  • Modern teknolojilerle donatılmış tedavi odaları
  • Uygun fiyatlarla kaliteli diş sağlığı hizmetleri
Diş sağlığınızı önemseyen ve güvenilir bir hizmet arayanlar için Dişhekimi Anılay Zincidi Demirdaş, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Dişhekimi Anılay Zincidi Demirdaş Yorumlar - 1

user292768

Elazığ'da bulunan Dişhekimi Anılay Zincidi Demirdaş'a gittiğimde oldukça memnun kaldım. Tedavi sürecimde çok titiz ve profesyonel bir şekilde ilgilendi. Ayrıca hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Kendisine güvenebileceğiniz bir diş hekimi. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Eylül 2024
azize tas

azize tas

Elazığ da diş hekimi olarak güvenilecek en iyi adres. Gerek mesleki tecrübe gerekse kliniğin fiziki şartları Elazığ standartlarının çok üstünde. Diş hekimi Anılay Hanımın güler yüzü, nazik tavırları o koltukdan korkan bütün hastaları rahatlabilir. Bütün uygulamarı size anlatıp sonra yapması hasta açısından oldukça konforlu. Diş çektirmek hiç bu kadar rahat olmamıştı. Sonrasında herhangi bir ağrı bile hissetmedim. Anılay Hanım ve Kaya Bey sadece Elazığ da değil bu bölgenin yani komşu illerinde de implant hastalarının en çok tercih ettiği doktor haline yeldiler. Ellerine, gönüllerine sağlık.

2018:12:05 18:45:35
Tuba Gunduz

Tuba Gunduz

İki farkli diş hekimi sözde tedavileri sonucu kaybetmek üzere olan dişimi anilay hanimin başarili kanal tedavi işlemiyle kaybetmedim.İki dişte yapilan kanal tedavi sonrasi dolgu işlemimiz ve sonrasinda kaplama islemiyle işlemimiz bitiyorBaşarili tedavisiyle,güleryüzüyle,ilgili ekip arkadaşlariyla,konforlu kliniğiyle herkese tavsiyemdir

2021:08:19 13:37:57
Melda Aksoy

Melda Aksoy

Ben 3 yıl önce ön dişimi kırdım. Ön dişimi dolgu yaptı orijinal dişten bir farkı yok. Çok iyi oldu. El inceliği, el ustalığı çok iyi. Çok memnun kaldım. Teşekküler :)

2021:07:28 10:58:07
abdulkerim tel

abdulkerim tel

Gönül rahatlığıyla onerebilecegim temiz kaliteli ve güvenilir hekimleri ve ekipmanlarıyla hizmet veren bir kurumdur.not:kaya hocam ve anılar hocam Elazığ için çok büyük bir şans .

2018:07:20 15:57:06
Gamze Yüksel

Gamze Yüksel

Kalitenin, ilginin ve güler yüzün bir arada bulunduğu mükemmel bir klinikti. Memnun kalmanın ötesinde bir duygu yaşadım teşekkürler ☺️

2019:01:13 11:46:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı