Dişhekimi Hilal Kizirgil Eroğlu Kliniği Elazığ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Elazığ Dişhekimi Hilal Kizirgil Eroğlu Kliniği

Elazığ şehrinde hizmet veren Dişhekimi Hilal Kizirgil Eroğlu Kliniği, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla bireylere kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Dişhekimi Hilal Kizirgil Eroğlu Kliniği, 2005 yılında Elazığ'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, güvenilir ve etkili diş tedavileri ile binlerce hastaya hizmet vermiştir.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli diş tedavisi imkanı sunmaktadır. Tedavi süreci boyunca hastalarımızın bütçelerini düşünerek, ödeme kolaylıkları sağlamaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman dişhekimi kadrosu
  • Modern ve hijyenik klinik ortamı
  • Gelişmiş diş tedavi ekipmanları
  • Bireysel tedavi planları
Diş sağlığınızı önemseyen ve güvenilir bir hizmet arayanlar için Dişhekimi Hilal Kizirgil Eroğlu Kliniği, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Dişhekimi Hilal Kizirgil Eroğlu Kliniği Elazığ Yorumlar - 1

user292764

Elazığ Dişhekimi Hilal Kizirgil Eroğlu Kliniği'nde çok memnun kaldım. Hem tedavi sürecindeki profesyonelliği hem de hastalarla iletişimi gerçekten takdire şayandı. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça başarılıydı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

13 Eylül 2024
Habibe Karacık

Habibe Karacık

Temiz ve ferah bir klinik.Güler yüzle karşılanıyorsunuz.Diş eti ve dis taşı temizliği yaptırdım.Hilal Hanım ve yardımcısı gayet güzel ilgilendi.Sonuc nasıl olur bilmiyorum su an çok yeni ama ilk deneyim olarak memnun kaldım.

2023:12:11 13:27:38
Huseyin Firat

Huseyin Firat

Hilal ve Aylin Hanıma Teşekkür ederim. Çok ilgililer. Güzel bir klinik. Komplikasyonlu zor bir 20'lik diş çekimi sorunum vardı. Kolaylıkla atlattık. Fiyatları normal, ortam gayet hijyenik ve de yeterli.

2022:10:12 20:11:03
Osman Yılmaz

Osman Yılmaz

İnsanın dişi ağrıdığında genelde korkularına yenik düşerek hep ertelemeye çalışır. Hilal Kizirgil hocamızı ziyaret ettikten sonra tüm düşünceleriniz eminim değişecektir 😊 O yüzden ağrılarınızı ertemelenize gerek yoktur. Elazığ'da bir diş kliniğinde olması gereken A kalite ve profesyonel ekipmanlar ile hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim hocam.

2022:07:02 09:58:24
Melih TUTAK

Melih TUTAK

5 yaşındaki kızımı daha önce götürdüğüm diş hekimlerinde çok sorun yaşadık. Çocuk artık ağzını bile açmak istemiyordu. Hilal Hanım güler yüzü ile çocuğu ikna etmeyi başardı. Tedaviden de gayet memnun kaldık. Tavsiye ederim.

2022:06:30 14:00:36
Ali Top

Ali Top

Kendi adıma çok memnunum her türlü isteğimi dinleyip mümkün olduğunca yapmaya çalıştılar.işlerinde çok başarılılar ayrıca fahiş fiyatlarda kesinlikle yok.bana verdikleri fiyat diğer diş hekimlerinin fiyatlarıyla ortalama aynıydı.teşekkür ederim.

2022:09:08 15:51:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–17:00
  • Salı 09:30–17:00
  • Çarşamba 09:30–17:00
  • Perşembe 09:30–17:00
  • Cuma 09:30–17:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı