Özel DENTAL HOUSE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Elazığ Özel DENTAL HOUSE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

Özel DENTAL HOUSE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, Elazığ şehrinde hizmet veren öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ve modern teknoloji ile donatılmış tesisleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Özel DENTAL HOUSE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, 2000 yılında Elazığ'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunarak bölgenin önde gelen polikliniklerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Özel DENTAL HOUSE, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.
  • Fiyatlandırma politikası şeffaf olup, müşterilere detaylı bilgi verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik tesisler
  • Gelişmiş dijital teknoloji kullanımı
  • Geniş hizmet yelpazesi (implant, estetik diş hekimliği, ortodonti vb.)
Özel DENTAL HOUSE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Uzman kadrosu ve modern tesisleri ile diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres olarak tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Özel DENTAL HOUSE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Yorumlar - 1

user292762

Elazığ Özel DENTAL HOUSE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ'nde tedavi gördüm ve oldukça memnun kaldım. Diş hekimim çok profesyonel ve işini titizlikle yapan biriydi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

13 Eylül 2024
MUSTAFA TAS

MUSTAFA TAS

Yunus Emre hocama çok teşekkür ediyorum. Yapacağı işlemleri hastanın anlayacağı şekilde anlatıyor, her aşama da bilgi veriyor. Ayrıca işinin hakkını gerçekten veriyor ve çok güzel iş çıkarıyor. Çalışanları ilgili ve güler yüzlü, klinik çok temiz ve hijyen. Ben çok memnun kaldım, Yunus Emre hocama ve çalışanları teşekkür ederim.

2024:01:20 14:42:44
Seda Sertdemir

Seda Sertdemir

Uzun zamandır düzenli olarak dişlerim için tedaviye geliyorum. Çalışanların güler yüzlü olması, temiz ve ferah bir ortamın olması, diş hekimi Yunus Emre beyin ilgisi sebebiyle hep tercihim Dental House ailesinden yana oldu. Güvenle tercih edebileceğiniz bir iş yeri.

2024:01:20 14:16:57
Sema Frt

Sema Frt

Çalışanları güleryüzlü,klinik çok temiz ve hijyen. Yunus Emre hocadan çok memnunum. İşini gerçekten hakkıyla yapan bir doktor. Ben çok razı kaldım. Allah da razı olsun inşallah. Benim tedavim uzun sürecek ama yaklaşık üç aydır gidiyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

2024:01:16 13:55:47
Esra Seçkin

Esra Seçkin

Kendimi evimde gibi hissettiğim Özel Dental House klinigine buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Bizim doktorumuz Demet Hanım alanında uzman bir diş hekimi. Elazig'da ortodonti alaninda bu kadar bilgili bir dis hekimi bulduğum icin cok mutluyum. İlgisine, güler yüzüne hayran kaldım. Kızımın ilk dis hekimi ve benim de şeffaf plak tedavim tamamlanmak üzere insallah. Ayrıca yanindaki asistanı Beyza Hanım da bir asistandan fazlası bence. İyi ki varsınız iyi ki tanıdık sizi❤️

2024:01:13 18:13:03
ELİF DOĞAN

ELİF DOĞAN

Kliniğin hijyenik temiz olması ve çalışan personellerin güler yüzlü olmaları Yunus Emre Yüksel hocamın danışmanlarıyla hastalarıyla özenle özveriyle elinden gelenin en iyisini yapmaya hayret göstermesi fazlasıyla memnun kalmamı sağladı iyiki siz iyi Yunus Emre Yüksel hocam başarılarının devamını temenni ediyorum.

2024:01:22 15:54:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı