Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Elazığ Shell

Elazığ Shell, şehirde hizmet veren bir akaryakıt istasyonudur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli yakıt ve hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Elazığ Shell, 1990 yılında şehirdeki ihtiyaçları karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini artırmış ve güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Elazığ Shell, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine yakıt ve diğer hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli yakıt ve hizmet sunumu
  • Uygun fiyatlar ve kampanyalar
  • Çalışanların müşteri memnuniyetine önem vermesi
  • Temiz ve düzenli bir işletme ortamı
Elazığ Shell'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyetine verilen önem, işletmeyi diğerlerinden farklı kılmaktadır. Güvenilir bir akaryakıt istasyonu arıyorsanız Elazığ Shell'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Elazığ Merkez Shell Yorumlar - 1

user292670

Elazığ Shell Bakkal oldukça temiz ve düzenli bir market. Çeşitli ürünleri bulmak mümkün ve personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Her zaman tercih ettiğim bir market.

13 Eylül 2024
Salih Bilek

Salih Bilek

Kasiyer hanım ve saha görevlisi beyefendi görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar fakat araba yıkama istasyonları jeton atılmasına rağmen çalışmıyor. Mutlak şekilde saha görevlisinin gelip kilidi açıp düğmeye basması gerekiyor. Bir hizmet satıyorsanız, istasyonların bakımını da yapmalısınız. Umarım en kısa zamanda düzeltilir.

2024:01:06 11:08:03
Hakkı feyyaz Harşıt

Hakkı feyyaz Harşıt

Elazığın en güleryüzlü insanları burada olmalı,yakıt kalitesinin ve urün kalitesinin dert edilmeyeceği tek istasyon,market bölümü çok başarılı

2023:04:10 16:07:53
UMUTHAN AVCI

UMUTHAN AVCI

İçerdeki çalışan gayet nazik ve muhabbeti hoş bir insandı. Teşekkürlerimi sunuyorum kendisine içtiğimiz kahvenin lezzetinin doruklarına vardık.

2022:10:27 23:01:59
Ulaş Ünal

Ulaş Ünal

Kişisel olarak söyleyeyim şehrin ortasındaki en iyi benzinlik lavabo ve WC ler hijyenik, hele sabah ayılamadım gidip bi kahve alayım derseniz alternatifi yok hem derli toplu hem aradığınızı bulabileceğiniz bir mola yeri bence..

2022:01:18 07:58:10
Cafer Nafiz ALTAN

Cafer Nafiz ALTAN

Yıllardır yakıtı burdan alırım bir sorun yaşamadım, çalışanlar gayet saygılı ve güler yüzlü, kasa kısmındaki hanımefendiler başlı başına asalet örneği, yaz aylarında dışarı ikramlık soğuk içecek standı kurulurdu , işyeri yakın zamanda el değiştirmiş yeni işletmeci bu ikramlık standı, pompacı arkadaşların bekleme yaptığı odaya kurmuş, burada kim görür 🤔🤔🤔.

2021:07:11 18:47:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı