Mavi – Elazığ Cadde

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Mavi - Elazığ Cadde

Mavi - Elazığ Cadde, Elazığ şehrinde bulunan bir giyim mağazasıdır. 2005 yılında kurulan mağaza, genç ve dinamik tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. Mağaza, gençlerin ve genç ruhlu bireylerin tercih ettiği markaları bir araya getirerek, trendleri takip eden bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Fiyat politikası açısından Mavi - Elazığ Cadde, geniş bir fiyat aralığı sunmaktadır. Böylece her bütçeye uygun ürünler bulmak mümkündür. Mağazada, jean, tişört, gömlek, ayakkabı gibi gençlerin favori parçalarını bulmak mümkündür.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Genç ve dinamik tasarımlar
  • Çeşitli markaların bir arada bulunması
  • Geniş fiyat aralığı
  • Trendleri takip eden ürünler
Mavi - Elazığ Cadde, gençlerin tarzını yansıtan ve trendleri takip eden bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikasıyla, gençlerin favori alışveriş noktalarından biri haline gelmiştir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Elazığ Merkez Mavi – Elazığ Cadde Yorumlar - 1

user292652

Elazığ Mavi - Elazığ Cadde Giyim Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada her tarza ve zevke uygun kıyafetler bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olması da alışverişi keyifli hale getiriyor. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tercih edilesi bir mağaza.

13 Eylül 2024
Veysel Şahin

Veysel Şahin

Rezalet ! Yaz boyu üç kere kot pantolon ve tshirt bakmak için girdim üçündede klimalar çalışmıyordu , sorduğum zamanda yapılacak , yapılıyor tarzı şeyler söylediler hep , sorumsuzluğun daniskası !

2023:09:20 17:06:25
Getem E-Kütüphane

Getem E-Kütüphane

Kabinleri çok kötü, havasız ve sıcak, bir şey denemek için baya ter dökmeniz lazım. Kabinden sırılsıklam çıkıyorsunuz.Her zaman kasada tek bir çalışan bulunuyor ve haliyle bir ürün aldıktan sonra baya sıra bekliyorsunuz. O kadar personel var ama boş...Personelleri değişinnnnnnnBurası sizi maviden soğutur.Sonuç olarak aşırı kötü bir giyim mağazası

2021:09:13 13:45:49
Sitki Yildirim

Sitki Yildirim

Giyinme kabinleri bölümü hem çok basık ve arkada hem de klima yok ve doğal olarak terliyorsunuz. Dolayısıyla bi tişört denemeye kalkışırsanız - fazla terlemeyen biriyim - teriniz o tişörte sinebiliyor. Yani kabin bölümü hijyen olarak 10 üzerinden 1' i hakketmiyor.

2021:07:06 14:19:09
Nimet Kocabey

Nimet Kocabey

Personel kesinlikle çok ilgisiz. Yaptıkları işin farkında değiller. yazık yani, Mavi Jeans markasından soğuttular.. 1 yıldızı bile hak etmiyorlar.. kesinlike Elazığ çarşı şubesinden alışveriş yapmam, çevremdekilere de olumsuzluklarını anlatırım...

2021:01:15 11:51:22
Burak Turan

Burak Turan

Kalitesi tabiki tartışılmaz ama mavi tasarım olarak çok geride kaldı, acaba tasarımcısı iştenmi ayrıldı 😂 sadece kot pantolonlar iyi, diğer ürünler hep birbirini tekrarlıyolar

2021:08:12 15:34:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:30–19:30
  • Pazar 10:30–19:30

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı