Barkot Jeans

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Elazığ Barkot Jeans

Barkot Jeans, Elazığ şehrinde genç ve dinamik bir ekip tarafından kurulan bir giyim mağazasıdır. 2010 yılında açılan mağaza, gençlerin ve genç ruhlu bireylerin tarzına hitap eden kaliteli ve trend giyim ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Barkot Jeans, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Mağaza, gençlerin moda trendlerini yakından takip ederek her sezon en yeni ve şık ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Orta ve yüksek gelir düzeyine sahip müşterilere hitap eden uygun fiyatlar
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler için makul fiyatlar

Önemli Özellikler

  • Genç ve dinamik tasarımlar
  • Kaliteli kumaşlar ve dikişler
  • Her bedene uygun kesimler
  • Çeşitli renk ve desen seçenekleri
Barkot Jeans'i tercih etmeniz için birçok neden var. Genç ve trend giyim tarzını benimseyenler için en yeni koleksiyonları sunuyoruz. Ayrıca uygun fiyatlarımız ve kaliteli ürünlerimizle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Elazığ Merkez Barkot Jeans Yorumlar - 1

user292648

Elazığ Barkot Jeans Giyim Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada hem kadın hem de erkek giyim ürünleri bulunuyor ve her tarza hitap eden kıyafetler mevcut. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olması da alışverişi daha keyifli hale getiriyor. Fiyatlar da oldukça makul düzeyde. Kesinlikle tercih edilesi bir mağaza.

13 Eylül 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı