Hazar Oto Lastik – Elazığ Oto Lastikçi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hazar Oto Lastik - Elazığ Oto Lastikçi

Hazar Oto Lastik, Elazığ şehrinde oto lastik sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. 20 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Hazar Oto Lastik, 2000 yılında Elazığ'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Hazar Oto Lastik, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli lastik ve lastik değişim hizmeti sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir lastik markaları
  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve profesyonel hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla Hazar Oto Lastik, Elazığ'da tercih edilmesi gereken bir oto lastikçidir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, araçlarınızın güvenliği için en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Hazar Oto Lastik – Elazığ Oto Lastikçi Yorumlar - 1

user292231

Elazığ Hazar Oto Lastik'e lastik değişimi için gittim ve çok memnun kaldım. Hızlı ve kaliteli hizmetleriyle beni etkilediler. Personel çok ilgili ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Eylül 2024
Nadi Üstün

Nadi Üstün

Elazığ’da 7/24 Yol desteği veren güleryüz ve esnaflığın tek adresi

2024:01:22 15:10:39
emrah gün

emrah gün

Elazığ Malatya yolunda çekici aracımın lastiği patladı mobil aracıyla geldi seri ve ivedi bir sistemle mağduriyetimi giderdi teşekkürler Elazığ oto lastikçi

2023:11:16 18:28:15
Yusuf

Yusuf

Elazığ oto lastikçi yol yardımı bizi yolda kalmaktan kurtardı patlayan lastiğimizi onardıgüler yü_ü ve makul fiyatı ile bizi memnun etti teşekkürler Elâzığ oto lastikçi Salih usta

2023:12:13 19:51:35
Gülşah OKUR

Gülşah OKUR

Elazığ’da lastik tamiri ustası denilince akla gelen tek yer. Güler yüzle karşılamalarının yanı sıra dört dörtlük işçilikleri ile de insanı gerçekten son derece memnun eden bir firma. Kaliteli hizmetiniz için teşekkürler.

2024:01:12 07:38:12
Omer Ozturk

Omer Ozturk

Geçirdiğimiz kazada jant eğildi hazar otolastik yedek jant ile beraber gelip arabamızı yolda kalmaktan kurtardı hizmetlerinden dolayı Salih ustama çok teşekkürler ediyorum Saygılarımı sunarım

2023:11:16 18:29:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı