Otopratik Ercan Oto

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Elazığ Otopratik Ercan Oto

Otopratik Ercan Oto, Elazığ şehrinde hizmet veren köklü bir oto tamir ve bakım firmasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Otopratik Ercan Oto, kurulduğu günden bu yana Elazığ ve çevresindeki araç sahiplerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, sürekli olarak kendini geliştirerek sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

Otopratik Ercan Oto, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil olup, müşterilerin bütçelerini zorlamadan araçlarına bakım yaptırabilmelerini sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Otopratik Ercan Oto, araç sahiplerinin güvenle tercih edebileceği bir oto tamir ve bakım firmasıdır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Otopratik Ercan Oto Yorumlar - 1

user292127

Elazığ Otopratik Ercan Oto Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanılıyor ve işçilik oldukça titiz bir şekilde yapılıyor. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Eylül 2024
Nezihi Gişi

Nezihi Gişi

08.11.2023 bir arkadaş önerisi üzerine gittim iscilikten de memnun kalmadım 4 lastik sök tat balans rot bin TL çok ve de anlaştık rot balans yapılacak diye balans yapıldı araba hazır dendi araca rot ayarı yapıldı mı diye sorudum, rot ayarı da mı yapılacak diye cevap veriyor hiç beğenmedim tanıdıklara güzel davranıyorlar yabancıya Allah yardım etsin. Tekerler takıldı cant kapağını resimde görüldüğü gibi takmışlar işçilik böyle olmaz ben kendim düzelttim ordan ayrıldıktan sonra 5 dakika sonra başka lastikciye girdim lastik hava basınclarini kontrol ettirdim çünkü lastiklerde hava eksikti fotograflar açık ve net bir şekilde herşeyi anlatıyor bin TL helal mi bilemem ben

2023:11:08 20:11:50
Mhfch Ggghkmbj

Mhfch Ggghkmbj

İşçiliklerine lafım yok fakat ,arabamın ağır bakımlarını, ön aksı değiştirdikten sonra frende problemi yokken fren problemini çıktı. 2 kez Arıza tespitinde bile frende birşey yoktu. Oyaladılar ( 6 kez gittim geldim ) ardından da problem çözülünce tekrar ücret istediler. Ben de zaten baştan pazarlık yaptığımı süpriz istemediğimi söyledim kapattık ödeme yapmadım.

2023:09:10 10:50:37
Yunus Asma

Yunus Asma

Hızlı servis ama geçenlerde personel lastik değişimi yaparken beyaz egea marka araca sökme tabancası ile çarptı hiç birşey olmamış gibi devam etti araçta göçük oldu kimseye bişey demeden araç ayrıldı oradan böyle olmaz

2023:09:20 09:10:56
Hakkı feyyaz Harşıt

Hakkı feyyaz Harşıt

700 liralık 750 gr klima gaz basımına 1200 lira istediler cihaz aynı gram aynı gaz markası aynı vakum aynı bekleme süresi aynı tanıdıkla sorunca fiyat değişiyor, çifte standart,kurumsallıktan uzak

2023:07:31 18:08:24
Ertugrul Ertug

Ertugrul Ertug

Çok pahalı her yerde 4 lastik değişimi 400 lira burada 600

2023:11:20 16:18:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı