ELAZIĞ OTO KİRALAMA ALCAR CAR RENTAL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Elazığ Oto Kiralama ALCAR CAR RENTAL

Elazığ Oto Kiralama ALCAR CAR RENTAL, Elazığ şehrinde hizmet veren öncü bir araç kiralama firmasıdır. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

ALCAR CAR RENTAL, Elazığ'da 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

ALCAR CAR RENTAL, uygun fiyatlarla kaliteli araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık kiralama seçenekleri ile müşterilerine esnek fiyat politikaları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir araçlar
  • Uygun fiyatlar
  • Esnek kiralama seçenekleri
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
ALCAR CAR RENTAL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli araçlar, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sizlere en iyi araç kiralama deneyimini sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez ELAZIĞ OTO KİRALAMA ALCAR CAR RENTAL Yorumlar - 1

user291953

Elazığ Alcar Car Rental firmasıyla araç kiralama deneyimim oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgili ve profesyonel olması, araçların temiz ve bakımlı olması beni oldukça memnun etti. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Eylül 2024
Safa Demirel

Safa Demirel

Kesinlikle tafsiye edilecek güleryüzlü personeli son model araçlarıyla profesyonel bir firma Elazığ'a böyle bir hizmet sundukları için teşekkür ediyoruz.

2017:12:13 16:04:39
Erdal Alkac

Erdal Alkac

Hizmet ve müşteri memnuniyeti konusunda on numara. Kesinlikle tavsiye ederim.

2022:12:26 11:35:18
Emrah Arslan

Emrah Arslan

Bunca yıldır araba kiraliyorum bu kadar kaliteli ve temiz arabalarin olduğu bu firmayla tanismamistim elazig a bu kaliteli hizmeti verdiğin için teşekkürler ALCAR CAR RENTAL

2017:12:14 11:28:35
Deryam Halı Yıkama

Deryam Halı Yıkama

Elâzığin en gozde arac kiralama yeridir Alcar rent a car Gerek Son model araçlarla gerek ilgi ve alakayla elazigin en iyi arac kiralama yeridir.

2018:12:21 18:26:56
TABANA KUVET

TABANA KUVET

Personelleri cok cana yakin ve cok yardimci oluyorlar. Hic zorluk cikarmadan aldim kullandim ve teslim ettim

2017:12:12 22:50:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı