Elazığ Peri Kızı Cafe Elazığ Kahvaltısı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Elazığ Peri Kızı Cafe Elazığ Kahvaltısı

Elazığ Peri Kızı Cafe, Elazığ şehrinde kahvaltı hizmeti sunan bir işletmedir. Misafirlerine güne lezzetli bir başlangıç yapma imkanı sunan cafe, Elazığ'ın en popüler kahvaltı mekanlarından biridir.

Tarihçe

Elazığ Peri Kızı Cafe, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ve lezzetli kahvaltılarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Elazığ Peri Kızı Cafe, uygun fiyatlarla zengin kahvaltı menüsü sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli kahvaltı menüsü
  • Taze ve organik ürünlerin kullanımı
  • Şık ve konforlu atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Elazığ Peri Kızı Cafe, lezzetli kahvaltıları, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Elazığ'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de şehre gelen ziyaretçilerin favori kahvaltı noktalarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Elazığ Peri Kızı Cafe Elazığ Kahvaltısı Yorumlar - 1

user291935

Elazığ Peri Kızı Cafe'de harika bir kahvaltı deneyimi yaşadım. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu zengin kahvaltı tabağı ve sıcak içeceklerin yanı sıra güler yüzlü hizmetleriyle de beni memnun ettiler. Atmosferi de oldukça hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

12 Eylül 2024
Halil Görgel

Halil Görgel

Çalışanların güler yüzlü ve ilgili olmaları güzeldi. Görsel olarak güzel bir ortam var. Çeşitlilik olarak gayet iyi, ekmekleri sıcak gelse çok daha iyi olurdu. Fiyat olarak da ideal bir yer.

2024:01:14 08:03:59
zeynep arslan

zeynep arslan

Biz bugün kahvaltımızı bu cafe'de tercih ettik. Kahvaltı açık büfe tarzında, menüsü oldukça dolgundu ve herşey tazeydi. Anneler arka tarafta taptaze gözlemeler, bazlamalar yapmaktadır. Sahanda yumurta, sucuklu yumurta açık büfeye dahildi ve oldukça başarılıydı. Annelerin yaptığı leziz bazlamalar ile çayımızı yudumladık.Servisi oldukça hızlı ve Dilara servisimizi güleryüzlülükle yaptı. Kahvaltının yanı sıra ayran istedik. Ayranı açık ayran ve oldukça başarılıydı. Yani sadece kahvaltı değil, yan meşrubatlar da başarılıydı. Mekan oldukça temizdi. Mutlak surette uğrayın derim ve leziz kahvaltısını deneyin.

2023:08:07 17:44:40
Adem Bilek

Adem Bilek

İyi bir kahvaltı yapabilirsiniz. Temosla çay geliyor. Gelen termos biraz deforme olmuştu ama olsun. Fiyatı ortanın bir tık üstü. 3 kişi giderseniz tahmini 800₺ civarında.

2024:01:05 12:08:31
Berkay ÇELEBİ

Berkay ÇELEBİ

2 kişi gittik 2 hafta once toplam 500 lira istediler kahvaltıya. fiyatina gore degildi birçok sey bekletilmiş gibiydi

2023:12:17 17:19:01
Abdullah Akkoca

Abdullah Akkoca

Hijyen 0. Ellerimi yıkamak için lavaboyu kullandım içler acısı. Masa tam silinmemişti, çatal bıçak ve servis tabakları kirliydi değiştirmelerini talep ettik. İçeride sineklere karşı hiç bir önlem alınmamıştı onları kovalamaktan kahvaltı yapamadık. Patatesli yiyecekler taze değildi ve ekşimiş tat vardı, peynirler aşırı tuzluydu…Daha çok şeyler var yazacak ama uzatmaya değmez. İnanmayan gider yerinde görür.Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşamak isteyenlere,şiddetle tavsiye ederim!

2023:09:05 05:13:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı