HARPUT Kırtasiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Elazığ HARPUT Kırtasiye

HARPUT Kırtasiye, Elazığ şehrinde kırtasiye ürünleri satan bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır Elazığ halkına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

HARPUT Kırtasiye, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyimle, müşterilerine en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Fiyat Politikası

HARPUT Kırtasiye, her bütçeye uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, herkesin ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ürünler
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Elazığ HARPUT Kırtasiye, geniş ürün yelpazesi, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmasıyla tercih edilmelidir. İhtiyacınız olan her türlü kırtasiye ürününü bulabileceğiniz bu işletme, size en iyi alışveriş deneyimini yaşatacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez HARPUT Kırtasiye Yorumlar - 1

user291773

Elazığ Harput Kırtasiye Kitapçı, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori kırtasiye dükkanım oldu. Çalışanları da son derece yardımsever ve ilgili. Her ihtiyacımı karşılayabileceğim bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Eylül 2024
Sefa Genç

Sefa Genç

ihtiyacınız olan ürünü bulabilirsiniz hele üst sokakta ki mekanda emekçi gözlüklü bir abimiz var ne sorsam hemen gösterecek şekilde her şeyi ezberlemiş.. Elazığ için çok kaliteli bir kitapevi,kırtasiye ek olarak biraz daha okuma kitaplarında çeşitlilik olmalı evrim teorisi kadar büyük bir teorinin sadece içinde Sapiens ve onun ikinci serisi HARARİ nin kitabını koymak biraz yetersiz gibi ..yine de seviyorum sizi ..

2023:02:02 22:16:38
Safa Kaya

Safa Kaya

fiyatlar genel olarak diğer kırtasiyelere kıyasla ucuz ancak bir şey çıkartmak istiyoruz mesela. göndermek için mail adresiniz yok. USB bellek taksak, bilgisayarda virüs mü vardır keylogger mı vardır kim bilir? oradan edevlete girsek ne kadar güvenli. şifreleyi bile bize yazdırtmıyorlar. pandemi sebebiyle diyorlar da e-devlet hayati önem taşımakta artık. yazıcıların başındaki insanlar bilgisayar kullanmasını bile bilmiyorlar.

2021:10:05 05:30:11
necat simsat

necat simsat

Yılların tecrübesi ile Elazığ'da iki şube ile hizmet vermekte olan Harput kitap kırtasiye mağazaları çok uygun ve bol çeşit ürünleri ile hizmet vermekte.

2021:12:14 21:04:41
daha on yedi on yedi on yediymis

daha on yedi on yedi on yediymis

Ürün çeşitliliğinden ilgi ve alakalı tutumlarından dolayı çalışanlarından ve indirim zamanlarından çok memnunum.

2022:11:19 09:47:05
Burhan Can

Burhan Can

Eski ismiyle batı kitap kırtasiye idi şimdi harput oldu ismi. İçinde her nevi kırtasiye var. Personeli ilgili ve nazik; teşekkür eder hayırlı işler dilerim

2020:12:29 14:18:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı