Menekşe Birahanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Elazığ Menekşe Birahanesi

Menekşe Birahanesi, Elazığ şehrinde birbirinden lezzetli biraları ve atıştırmalıklarıyla hizmet veren bir mekan olarak bilinmektedir. İşletme, 2015 yılında açılmış olup şehrin genç ve dinamik kesimine hitap etmektedir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Menekşe Birahanesi'nde, geniş bir bira çeşitliliği bulunmaktadır. Ayrıca, atıştırmalık menüsü de oldukça zengin ve lezzetlidir.

  • Geniş bira çeşitliliği
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Keyifli atmosfer
Menekşe Birahanesi, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli ürünleriyle Elazığ'da tercih edilen bir mekan haline gelmiştir. Arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız Menekşe Birahanesi'ni ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Elazığ Merkez Menekşe Birahanesi Yorumlar - 1

user291569

Elazığ Menekşe Birahanesi Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok hoş ve sakin, müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet sunuyorlar. Biraları da oldukça lezzetli ve çeşitli. Canlı müzik etkinlikleri de düzenledikleri için eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Eylül 2024
Kemal Aydemir

Kemal Aydemir

Benim huzur bulduğum bir mekan fakat son gitmeme bayağı bir elaman değişikliği gördüm canlı müzik çok zayıf hizmet çok iyi

2017:02:23 16:49:19
metin siper

metin siper

Kimseye tavsiye etmiyorum. Çarpıcı bir yer. Tüm paranızı alırlar.

2018:09:13 18:31:43
Atilla Aygün

Atilla Aygün

Güzel bir mekân.

2017:11:06 22:32:42
Remzi Demir

Remzi Demir

İyi

2018:12:19 18:08:08
Tuğberk Car Rental

Tuğberk Car Rental

2018:08:30 15:40:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı