ING Bank

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Elazığ ING Bank

ING Bank, Elazığ şehrinde faaliyet gösteren uluslararası bir bankadır. Müşterilerine birçok finansal hizmet sunan banka, bireysel ve kurumsal bankacılık alanlarında faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

ING Bank, 1991 yılında Hollanda merkezli bir banka olarak kurulmuştur. Türkiye'de ise 2007 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Elazığ şehrinde de bir şube açarak müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

  • ING Bank, müşterilerine rekabetçi faiz oranları ve ücretler sunmaktadır.
  • Hesap işletim ücreti gibi ek masraflar minimum düzeyde tutulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yenilikçi dijital bankacılık hizmetleri sunmaktadır.
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla çalışmaktadır.
  • Uzman kadrosuyla müşterilere finansal danışmanlık hizmeti vermektedir.
Elazığ ING Bank'ı tercih etmeniz için en önemli neden, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve sunduğu kaliteli hizmetlerdir. Finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak ve yatırımlarınızı yönlendirmek için güvenilir bir partner arıyorsanız, ING Bank sizin için doğru tercih olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez ING Bank Yorumlar - 1

user291497

Elazığ ING Bank şubesine birkaç kez gitmiş biri olarak şube çalışanlarının ilgili ve yardımsever olduklarını söyleyebilirim. Bankacılık işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım ve her zaman hızlı bir şekilde işlemlerimi hallettim. Ancak şube içindeki sıra bekleme süreleri biraz uzun olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir banka şubesi.

12 Eylül 2024
Miraç E. Y.

Miraç E. Y.

Müşteri sayısının çokluğuna göre hizmet verdikleri bina oldukça yetersiz ve bakımsız. Diğer bankalara kıyasla oldukça zayıf hizmet vermesine sebep oluyor bu durum. Çalışan sayısının az olduğunu düşünüyorum çünkü işlem için bekleme süresi oldukça uzun. Umarım bu sorun en kısa sürede çözülür.

2019:03:29 16:25:14
Fettah POLAT

Fettah POLAT

para varsa banka tüm kapılarını size sonuna kadar açıyor, yoksa kapıdan girip çıkmanız bir olur. Sigortanız varsa bankadan istediğinizi kısmen alıyorsunuz, aksi durumda para satan kurum işte ne beklersin :D

2019:06:13 21:46:10
Alparslan ÇANKAYA

Alparslan ÇANKAYA

Bu bankanın ihtiyaçlara çok hızlı ve kolay birşekilde cevap vermesi gerçekten harika ing bank'ın özelliğide işte burada beklemek yok, formalite yok işlemler çabucak ama Elazığ şube çalışanları müşterilere pek sıcak değil ama bu İNG Bankın imajını etkilememeli....

2013:10:20 17:08:11
Yerel Rehberci

Yerel Rehberci

Park problemi bulunmaktadır. Aracınızı önüne park ederseniz ceza yersiniz tecrubeyle sabittir ☺️

2018:04:29 11:52:11
Hakan Dildeş

Hakan Dildeş

Küçük bir şube sadece bireysel çalışıyorlar.

2022:07:17 16:43:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı