Halkbank Atm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Elazığ Halkbank ATM

Elazığ Halkbank ATM, Halkbank'a ait bir bankamatik hizmetidir. Müşterilere 7/24 hizmet sunarak nakit para çekme, para yatırma, fatura ödeme gibi işlemleri gerçekleştirmelerine olanak tanır.

Tarihçe

Elazığ Halkbank ATM, Halkbank'ın geniş şube ağı içinde yer alan bir hizmet noktasıdır. Banka, 1933 yılında kurulmuş olup Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından biridir.

Fiyat Politikası

Elazığ Halkbank ATM'den para çekme ve diğer işlemler için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ancak, banka kartınızın ait olduğu bankanın kendi ücret politikası geçerli olabilir.

Önemli Özellikler

  • 7/24 hizmet sunma imkanı
  • Nakit para çekme ve yatırma işlemleri
  • Fatura ödeme ve diğer bankacılık işlemleri
Elazığ Halkbank ATM, güvenilir ve kolay erişilebilir bir hizmet sunarak müşterilerin bankacılık işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olur. Banka müşterileri için önemli bir destek noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Halkbank Atm Yorumlar - 1

user291385

Elazığ Halkbank Atm oldukça kullanışlı ve hızlı bir şekilde işlem yapma imkanı sunuyor. Genellikle sorunsuz bir şekilde para çekme ve yatırma işlemlerimi gerçekleştirdiğim bir atm. Ancak bazen sıra olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorum. Yine de genel olarak memnunum.

12 Eylül 2024
Kenan “Ķ.Ť” T

Kenan “Ķ.Ť” T

Bildiğimiz banka kuyruk zaten bitmez

2018:07:21 14:33:38
Selman coşkun

Selman coşkun

ATM yok

2022:09:15 13:57:45
emrah koçgündüz

emrah koçgündüz

ATM yoktu ibneler

2018:02:12 13:53:19
emin yazı

emin yazı

en yakın yerde

2017:06:07 22:59:10
arif soğukpınar

arif soğukpınar

Atm yok.

2019:07:17 13:19:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı