Elazığ Havalimanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Elazığ Havalimanı

Elazığ Havalimanı, Elazığ şehrinde bulunan uluslararası bir havalimanıdır. 1960 yılında hizmete açılan havalimanı, şehre ve çevre bölgelere hava yoluyla ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Elazığ Havalimanı, ilk olarak askeri amaçlarla kullanılmak üzere inşa edilmiştir. Daha sonra sivil havacılık için de hizmet vermeye başlamıştır. Günümüzde modern tesisleri ve güvenliği ile önemli bir hava ulaşım merkezi konumundadır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Elazığ Havalimanı, iç hat ve dış hat uçuşlarına hizmet vermektedir. Yolcularına konforlu bekleme alanları, restoranlar ve mağazalar sunmaktadır. Fiyat politikası ise uçuş noktasına ve hava yolu şirketine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve güvenli tesisler
  • Çeşitli restoran ve alışveriş imkanları
  • Ulaşım kolaylığı ve konforlu bekleme alanları
Elazığ Havalimanı, seyahatlerinizde güvenli ve konforlu bir hava ulaşım deneyimi sunmaktadır. Modern tesisleri ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir havaalanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Elazığ Merkez Elazığ Havalimanı Yorumlar - 1

user291211

Elazığ Havalimanı oldukça modern ve kullanışlı bir havaalanı. Terminal binası oldukça geniş ve temiz. İçerisindeki restoran ve mağazalar da oldukça çeşitli. Ayrıca personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Uçuşlar genellikle zamanında kalkıyor ve iniş yapıyor. Tek eksik yanı belki biraz daha fazla oturma alanı olabilir. Ancak genel olarak çok memnun kaldım.

11 Eylül 2024
Ali Şahin Bayram

Ali Şahin Bayram

Alan orak gayet iyi, lakin; şehir den havaalanına yolcu servisi (havaş) öğretmen evi önünden hareket ediyor.Uzak mahallelerde, yaşayanlar için servise yetişmek zor.Önerim. Abdullah paşa, ile yemişlik arasında bir durak oluşturulması... Ve diğer uzak yerleşim yerlerine...

2024:01:15 07:46:13
Black Er

Black Er

2 kilo hesabi yapan karakter sahibi olmiyan insanlari calistirmak ile yaptiginiz rezillikten baska bise degildir.Ilerleyen sürecte IATA ya bildirim yapacagim!...

2024:01:21 17:27:34
İdris İzgi

İdris İzgi

Bagajımda bir parça kopmuş diyorum mail atın Pegasus’a diyorlar… zaten küçük birşey hasarınız biz komple kırılınca telafi ediyoruz diyorlar…. Kendime üzüldüm hiç böyle rahat mesleğim olmadı sorumluluk almadığım, böyle işim olsa 300 yıl yaşarım herhalde dertsiz tasasız… hayır maili de atsam Pegasus da diyecek ki biz nerden bilelim havaalanında kırıldığını…..

2024:01:12 17:50:52
Ars Longa

Ars Longa

Elazığ havalimanı yolcu bekleme salonunda yeterli koltuk bulunmuyor.Çoğu yolcu ayakta uçağa binmeyi bekliyor.Personel ilgili ve nazik.

2022:12:19 09:42:16
selçuk 25

selçuk 25

Lavabolar falan sanki eski çağlardan kalma çok basit düzeyde bir havaalanı biraz bakım ve çeki düzen verilmesine ihtiyaç var bence

2024:01:03 19:52:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Elazığ Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı