Düzce Belediyesi (BARINAK)sokak hayvanları geçici bakımevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Düzce Belediyesi (BARINAK) Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi

İşletme Tarihçesi: Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Düzce Belediyesi tarafından kurulan ve işletilen bir hayvan barınağıdır. 2010 yılında hizmete açılan bakımevi, sokak hayvanlarına geçici barınma imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası: Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, sokak hayvanlarına ücretsiz olarak barınma, beslenme ve veteriner hizmetleri sunmaktadır.

  • Önemli Özellikler:
  • 24 saat veteriner hizmeti
  • Sokak hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyon imkanı
  • Sokak hayvanlarına geçici barınma imkanı
Neden Tercih Edilmelidir: Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, sokak hayvanlarına sevgi ve şefkatle yaklaşan, profesyonel bir ekip tarafından yönetilen bir kuruluştur. Sokak hayvanlarının sağlık ve refahını ön planda tutan bir hizmet sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Düzce Belediyesi (BARINAK)sokak hayvanları geçici bakımevi Yorumlar - 1

user290975

Düzce Belediyesi sokak hayvanları için açtığı geçici bakımevi ve veteriner hizmetleriyle takdiri hak ediyor. Hayvanların sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılıyor ve gerekli tedaviler uygulanıyor. Ayrıca sokak hayvanlarına karşı duyarlı bir yaklaşım sergileniyor ve onların ihtiyaçları karşılanıyor. Bu tür hizmetlerin artması ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

11 Eylül 2024
Samet Berrak (YOL , GERÇEK VE YAŞAM)

Samet Berrak (YOL , GERÇEK VE YAŞAM)

Sadece reklam yapıyorlar . Videolarda görüldüğü gibi değil ve verdikleri irtibat numarası kapalı . Bunlar ne iş yapıyorlar orada çok merak ediyorum . Ben bir köpek kurtarmak istiyorum 2 haftadan beri ama numara devamlı kapalı . Sadece reklamlar güzel .

2023:11:19 06:59:50
Selma Ağvalı

Selma Ağvalı

Sakin kedi köpek fark etmez kısırlaştırmak için bile vermeyin içeriye hayvanları istiflemişler barınaktan çok iskence yuvası gibi sonuçta o kadar kalabalıktan sağlıksız ortamdan dolayı kısırlaştırmak için verdiğim köpek genclikten eriyerek öldü evimde yazıklar olsun gördüğüm en kotu barınak yıllardır farklı yerlerdeki barınak ziyareti yapan biri olarak söylüyorum Cimere ve dkmp ye şikayet ettim

2023:11:30 19:06:54
AYSE CABUK

AYSE CABUK

Bir telefon açmamla yardımcı oldular teşekkürler veteriner betül hanım teşekkürler semih bey

2023:09:11 11:03:18
MUHAMMED SİNA SARI

MUHAMMED SİNA SARI

Çalışanların tarım bakanlığı kurallarını bile bilmediği bir ortam

2023:08:21 19:37:28
Esra YARDIM

Esra YARDIM

Sokak köpeğimi kisirlastırdılar çok ilgiliydi ler fakat telefondaki görevli kişi bize yanlış bilgiler vererek çok üzdü

2023:06:23 18:22:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı