Düzvet Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Düzce Düzvet Veteriner Kliniği

Düzce Düzvet Veteriner Kliniği, Düzce şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktayız.

Tarihçe

Düzvet Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyatlar: Fiyatlar işlem ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Düzvet Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığına önem veren ve onlara en iyi bakımı sunmayı amaçlayan bir klinik olarak tercih edilmelidir. Uzman veteriner hekimlerimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önceliktir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Düzvet Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user290893

Çok ilgili ve profesyonel bir ekipleri var. Hayvanımızın sağlığı için ellerinden geleni yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Eylül 2024
emre arslanoğlu

emre arslanoğlu

Kliteli hizmet uygun fiyat

2023:12:28 12:38:41
Rana Kadıoğlu

Rana Kadıoğlu

bazıları paragöz demiş ancak acaba kendileri paragöz olabilir mi 3 kuruşunu bir hayat için verirken eli titriyordur eminim

2021:03:23 12:38:38
Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

ben memnun kalmadım bahcemiz de dogum yapan kedinin 6 aylik 2 yavrusunu annesi bırakınca biz bakmak istedik ve buraya parazit aşısı için götürdük aşı için erken dedi damla verdi kedilere (80-TL) 1 ay sonra tekrar getirin dedi. aradan 1 hafta gecmedi kediler kanli kusmaya başladi buraya gittik bayram sebebi ile kapaliydı aradik durumu anlattık birşeg olmaz dedi ben kendime göre program yaptik dedi ilgilenmedi bizde başka veterinere götürdük parazit aşişi yaptırdik (150-TL)kısacası bizim 80-TL çöp oldu ilgili ve işinin arkasinda olan bir işletme değil👎

2019:09:28 14:53:56
Şakir Sağlam

Şakir Sağlam

Boncuk adlı kedimizin kısırlaştırma ve bakımını başarıyla gerçekleştirdi. Sağolsun.

2017:12:04 12:07:34
Serkan Mercan

Serkan Mercan

Geçerli bi yer deil ilgi yok parayı seven insanlar

2019:01:09 06:19:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı