Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Düzce GNR TURİZM: Doğayla İç İçe Tatil Deneyimi

GNR TURİZM, Düzce şehrinde doğayla iç içe bir tatil deneyimi sunan bir turizm şirketidir. Şirket, konaklama, rehberlik hizmetleri, doğa turları ve aktiviteler gibi çeşitli turizm hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

GNR TURİZM, 2005 yılında kurulmuş olup, yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunma ilkesi benimsenmiştir.
  • Fiyatlar, tur programlarına ve hizmet kalitesine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe konaklama imkanı
  • Profesyonel rehberlik hizmetleri
  • Çeşitli doğa turları ve aktiviteler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
GNR TURİZM'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğayla iç içe bir tatil deneyimi yaşamak, profesyonel rehberler eşliğinde keşifler yapmak ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet almak istiyorsanız, GNR TURİZM sizin için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez GNR TURİZM Yorumlar - 1

user290829

Düzce GNR TURİZM Seyahat Acentası ile yaptığım tatil planlaması oldukça başarılı geçti. Personelleri son derece ilgili ve yardımseverdi. Turların düzenlenmesi, konaklama ve ulaşım konularında hiçbir sorun yaşamadım. Tüm detaylar özenle düşünülmüştü. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

11 Eylül 2024
Filiz Özcan

Filiz Özcan

Kalabalık bir arkadaş grubuyla katıldığımız Ege'nin saklı köyleri turundan çok memnun kaldık.Rehberimiz Ayhan Beyle ve gnr turla başka güzel turla görüşmek üzere

2023:10:16 08:30:37
Naci Baysal

Naci Baysal

Sizin firmanız aracılığı ile GAP turuna eşimle birlikte katıldım. Araç küçük olduğu için bizi çok yordu. Onun dışında herşey çok güzeldi. Otobüsümüz küçükdü ama tura katıldığımız arkadaşların hepsi birbirinden cana yakın insanlardı. Kendini o kadar işine adamış olan rehberimiz Ayhan beye teşekkür ediyorum. Tabi şoförümüz cemil beyi de unutmadan ona da teşekkür ederim.

2023:10:08 20:43:49
İBRAHİM AKTAY

İBRAHİM AKTAY

Ayhan ( ÖZER ) beyle GNR turizm de GAP turunda tanıştik (4 Ekim 9 Ekim 2023 ) Ayhan bey işine aşık çalışkan dürüst mütevazı elinden geldiğince herkese yardımcı olan kimseyi kırmayan mükemmel bir insan olarak bu zaman zarfında tanıdık gerçekten böyle insanlar karşımıza her zaman çıksın diyorum ayrıca GNR turizmede tşk ederim.

2023:10:08 14:43:25
Mehmet Akif ATASEVEN

Mehmet Akif ATASEVEN

GNR TUR ile ilk defa bir tura eşim ve arkadaşlarım ile katıldım. Organizasyonunuzu çok beğendim. Gezilebilecek ve görülebilecek en güzel yerleri, bilgilendirici ve sade ve eğlendirici anlatımlarıyla Rehberimiz Ayhan Özer Beye, güzel ve dikkatli sürüşleri ile kaptanımız Ayhan Özer beye tüm organizasyon düzenlemeleri ile GNR çalışanlarına Teşekkür ederiz. Ayrıca tüm geziye katılan herkese gezi boyunca sahip oldukları enerjileri coşkuları ve saygıları ve sabırları için ayrı ayrı eşim ve ben teşekkür ediyoruz.

2023:08:07 06:40:08
Duygu Avkan Altürk

Duygu Avkan Altürk

Son derece konforlu ve sıcak bir karşılama ile başlayan yolculuğumuz, rehberimiz Ayhan Bey’in engin tarihi bilgilendirmeleri ile birleşince bizi kültürel anlamda tam bir doyuma ulaştırdı. Gezdiğimiz gördüğümüz tarihi mekanların haricinde kaldığımız oteller , gittiğimiz yöresel eğlenceler ve yediğimiz yemekler çok iyi seçilmişti. Her anlamda keyifli ve lezzetli bir yolculuk oldu. Profesyonelliğini yaşayarak tattığım GNR Turizm’ in tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürler 🙏🥰👌

2023:07:12 12:43:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı