HİLAL TEPE MESİRA ALANI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Düzce Hilal Tepe Mesira Alanı

1950'li yıllarda kurulan Hilal Tepe Mesira Alanı, Düzce'nin en eski ve en popüler mesire alanlarından biridir. Doğayla iç içe olan bu alan, ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Hilal Tepe Mesira Alanı, Düzce'nin doğal güzelliklerinden biri olarak yıllardır hizmet vermektedir. İlk kurulduğu zamanlardan bu yana, birçok aile ve grup burayı ziyaret ederek keyifli vakit geçirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Piknik masası kiralama: 20 TL
  • Otopark ücreti: 5 TL

Önemli Özellikler

  • Doğal bir ortamda bulunması
  • Piknik alanları ve mangal alanları
  • Çocuk oyun alanları
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
Hilal Tepe Mesira Alanı, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Ailecek piknik yapmak, doğa yürüyüşleri yapmak veya sadece dinlenmek için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Cumayeri Düzce HİLAL TEPE MESİRA ALANI Yorumlar - 1

user290591

Düzce Hilal Tepe Mesira Alanı, doğal güzellikleriyle ve tarihi dokusuyla ziyaretçilerini büyüleyen bir turistik mekan. Burada yapılan etkinlikler ve düzenlenen festivaller sayesinde hem eğlenceli vakit geçirebiliyor hem de dinlenerek doğanın tadını çıkarabiliyorsunuz. Ayrıca bölgede bulunan tarihi kalıntılar da gezginler için oldukça ilgi çekici. Kesinlikle görülmeye değer bir yer.Puan : 4

11 Eylül 2024
Ahmet Erkam

Ahmet Erkam

Uzaktan çalışan birisi olarak güzel bir yer arıyordum. Alttaki yorumlarda elektrik çıkışları gördüm ve buraya geleyim dedim. İyi ki gelmişim. Öncelikle manzarası çok güzel. Çok güzel yeni bir tesis inşa ediyorlar. Birazcık Melen Çayını görüyor. 2 havuzu var, çocuk bahçesi var, yapay şelalesi var, dıştaki çardaklarda elektrik çıkışları var. Enerji var. Oturup rahatça çalıştım, yalnız o sıra epey rüzgar alıyordu. Çay kahve yeri sanırım henüz açık değil ama açılınca keyifli bir mekan olacağı belli.

2023:09:14 15:08:50
Enes SALDIRMIŞ

Enes SALDIRMIŞ

Cumayerinde üniversite okuyan gençler olarak fazla gidilecek yer yok burayı keşfettik hemen hemen hergün termosa çayımızı koyup geliyoruz tuvaletlerı temiz kafa dinlemelik on numara yer. Parkı süs havuzları var güzel yer tavsiye ederiz ailece bireysel gelebilirsiniz

2023:10:20 19:16:24
Ali Yazici

Ali Yazici

Emeği geçen herkese teşekkürler manzara on numara tertemiz tuvaletleri su akıyor mescidi var ama henüz tam olarak bitmemiş olsun inşallah en kısa zamanda onuda hallederler.

2023:10:14 20:14:02
Uğur Ertekin

Uğur Ertekin

Düzce Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Harika peyzaj çalışma örneği. Masalara prizleri yerleştirmesi süper. Halkın çevreyi kirletmesi çok iğrenç. Aslan yattığı yerden belli olur.

2023:08:13 12:15:05
Ilyas Cevik

Ilyas Cevik

oturma masalri ufak bir çocuk parkı mavcut, hafif tepede kalıyor manzarasi iyi , daha tam açılmadığı için yiyecek içecek alıp oturmaya gidilecek bir yer..

2023:10:24 07:50:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:30
  • Salı 08:00–22:30
  • Çarşamba 08:00–22:30
  • Perşembe 08:00–22:30
  • Cuma 08:00–22:30
  • Cumartesi 08:00–22:30
  • Pazar 08:00–22:30

Cumayeri Düzce 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı