Aziziye İlköğretim Okulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Düzce Aziziye İlköğretim Okulu

Okulumuz, Düzce ilinde eğitim hizmeti veren bir ilköğretim okuludur. 1985 yılında kurulan okulumuz, uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikamız, eğitim hakkını her öğrenciye eşit şekilde sunmak üzerine kuruludur. Okulumuz, her öğrencinin potansiyeline göre bireysel eğitim programları oluşturarak her öğrencinin başarılı olmasını hedeflemektedir.

  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
  • Sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren bir okul ortamı
Okulumuzu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Öğrencilerimizin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayan eğitim anlayışımız, onları geleceğe hazırlamak için en uygun ortamı sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem vererek onların sadece akademik başarıları değil, genel olarak gelişimlerini desteklemekteyiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Aziziye İlköğretim Okulu Yorumlar - 1

user289989

Düzce Aziziye İlköğretim Okulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğretmenler öğrencilere ilgi ve destek konusunda oldukça başarılılar. Okulda çeşitli etkinlikler düzenlenerek öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de katkı sağlanmaktadır. Ancak bazı eksikliklerin bulunduğunu düşünüyorum, özellikle spor ve sanat alanlarında daha fazla destek verilebilir. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.Puan : 4

10 Eylül 2024
Oğuzhan Alagöz

Oğuzhan Alagöz

2019:11:13 16:24:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı