Arsal Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Düzce Arsal Anadolu Lisesi

1998 yılında kurulan Arsal Anadolu Lisesi, Düzce ilinde eğitim hizmeti veren köklü bir okuldur. Okul, öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Arsal Anadolu Lisesi, 1998 yılında Düzce'de eğitim hayatına başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli öğretmen kadrosuyla öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca burs imkanları da bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir akademik program
  • Deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Sosyal etkinliklere önem veren bir okul kültürü
Öğrencilerin akademik başarılarına önem veren ve onların sosyal gelişimlerini destekleyen Arsal Anadolu Lisesi, öğrenciler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Arsal Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user289981

Düzce Arsal Anadolu Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlamaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı eksikliklerin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

10 Eylül 2024
shpylie

shpylie

Öğretmenlerle başlamak gerekirse, ilgili sayılırlar. Okulun iç görünümüne gelirsek, Berbat! Duvarlar dökük, lavabolar fazlasıyla pis. Temizleniyor ama yeterli değil sanırım. Okul restore edilirse daha güzel gözükebilir. Son olarak, disiplin gereksiz ve aşırı fazla.

2022:09:12 12:57:27
Emre Kumaşoğlu

Emre Kumaşoğlu

Hayatımın herbiri birbirinden kötü 6 senesini geçirdim orada.Adını duymak, içerisinde geçirdiğim anların tek saniyesini hatırlamak dahi istemediğim ve nefretle andığım kurum.

2022:11:27 15:19:39
Yalçın Bolluk

Yalçın Bolluk

İlk veli toplantısı için gittim.Kapıda nazik karşılama ve talep ettiğim öğrenci belgesi için öğretmenimizin nazik ve hemen yardımcı olmasından dolayı memnun kaldım.Anadolu Arsal Okumuz müdürümüze ve diğer öğretmen ve yardımcı personeline en kalbi duygularlarımla teşekkür ediyorum.

2020:10:24 11:40:10
fikret fikretoglu

fikret fikretoglu

cok kotu bi okul ogretmenleri yobaz geri kafali ve asla ilgili degiller yalaka degilseniz hic umurlarinda degilsiniz malsf

2022:06:27 12:36:26
Sıla Diye biri

Sıla Diye biri

Okul bence çok güzel zaten okulun güzel olması önemli değil öğrenciler önemli vıde aınavsıx olması üzdü beni ama genede başarılı ogrencıler var puana göre baktıkları için

2019:02:09 15:26:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı