ES PİDE PİZZA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

ES PİDE PİZZA Düzce

ES PİDE PİZZA, Düzce şehrinde lezzetli pide ve pizza çeşitleri sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

ES PİDE PİZZA, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan pideyi ve dünya mutfağının vazgeçilmezi pizza'yı bir araya getirerek müşterilerine sunmaya başlamıştır. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmiştir.

Fiyat Politikası

ES PİDE PİZZA, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunmaktadır. Menüsünde geniş bir seçenek yelpazesi bulunmaktadır ve her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan pide ve pizza çeşitleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Geniş içecek ve tatlı seçenekleri
ES PİDE PİZZA'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ve lezzetli ürünleri, uygun fiyatları, hızlı hizmeti ve temiz ortamıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletmedir. Siz de ES PİDE PİZZA'nın eşsiz lezzetlerini deneyerek bu keyfi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez ES PİDE PİZZA Yorumlar - 1

user289853

Düzce ES PİDE PİZZA Restoran'da yediğim pide ve pizzalar gerçekten harikaydı. Lezzetleri çok güzeldi ve fiyatları da oldukça makuldu. Ayrıca personel de çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

10 Eylül 2024
Furkan Gülsoy

Furkan Gülsoy

Düzce yolumuzun üzerindeyse mutlaka yemeği burada yiyecek şekilde plan yapıyorum. Öncelikle mekan oldukça temiz ve çalışanlar ilgili. İçeri girdiğinizde pozitif havayı hemen hissediyorsunuz. Karadeniz pide çeşitlerinin yanında artık ev yemekleri de menüye eklenmiş. Karadeniz pide, kuşbaşı, fasulye, çorba gibi birçok seçeneği denedim. Yemekler oldukça lezzetli. Araç park konusunda sorun yaşayabilirsiniz bu yüzden yakın bir yerde otoparka park etmeniz gerekebilir. Genel olarak fiyat performans olduğunu söyleyebilirim. Aile ile rahatlıkla gidilebilir. Tavsiye ederim.

2022:01:02 18:30:12
Murat DİLBEROĞLU

Murat DİLBEROĞLU

Bu yorumu maalesef üzülerek yapiyorum.Düzce'de gördüğüm en kötü esnaftı ayrıcaBir çok yer gezdim, bir çok yemek yedimBuranın sulu yemeklerini de pek beğenmedim.Yemekten sonra 15-20 dakika oturdum hiç çay istiyor musun diye soran olmadı.Herhangibir şey istiyormusun diye soran dahi olmadı.Yemek yedikten sonra ödeme yapıyorum teşekkür ederiz deme zahmetinde bile bulunmadılar. Bahane değil ama İşler Yoğunda olsa en son giderken tekrar bekleriz teşekkür ederiz denilebilir. Esnaflık budur. Sanki Bedava yemek yiyormuşum gibi geldi.Tavsiye etmiyorum, alternatif yerler denenebilir.

2022:05:12 17:46:06
Melike İSMAİL

Melike İSMAİL

Dışarıdan bakıldığında bu kadar iyi bir pide yiyeceğinizi tahmin etmiyorsunuz ama pidesi harika abartmıyorum hem kapalı hem açık pidesi çok iyiydi hamuru ince iç malzemesi bol kullanılmıştı yanında salata ikramı ve çay ikramı da vardı

2022:03:27 19:03:12
Sezgin Öztürk

Sezgin Öztürk

Karadeniz pide lezzetinin Düzce'de ki temsilcisi. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu zamana kadar ben pide yememişim dersiniz. Hepsi güzel ama kapalı kıymalı tavsiyemdir. Mustafa ustanın ellerine sağlık

2020:09:28 15:01:13
Özgür Bayram

Özgür Bayram

Türkiyede birçok şehir gezdim ve her zaman olduğu gibi o şehirdeki yemek yenilecek yer bulmak önemlidir. ES PİDE PİZZA düzcede pide ve çeşitleri bakımından en güzel ve temiz bir restaurant olarak görüyorum. Çalışanların nezaketi ve ilgisi gerçekten çok güzel. Mustafa bey sorumluluğunda iyi bir mekan. Düzcede bulunanlara ve şehir dışından gelenler için kesinlikle tavsiye ederim.

2019:09:17 18:02:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı