Koruköy Restoran & Kafe – Kır Düğünü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Koruköy Restoran & Kafe - Kır Düğünü Düzce

Koruköy Restoran & Kafe, Düzce şehrinde doğanın içinde huzurlu bir ortamda kır düğünleri düzenleyen bir işletmedir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyen işletme, lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmetiyle ön plana çıkmaktadır.

Tarihçe

Koruköy Restoran & Kafe, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana birçok çiftin mutlu günlerine ev sahipliği yapmıştır. Doğayla iç içe bir atmosferde düzenlenen düğünler, misafirler tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Düğün paketleri ve menü seçenekleri çeşitlilik göstermektedir. Müşteri taleplerine göre özel paketler de oluşturulabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir konumda bulunması
  • Lezzetli ve zengin menü seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli bir hizmet ekibi
  • Geniş ve ferah alanlar
Koruköy Restoran & Kafe'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğanın huzur veren atmosferinde unutulmaz bir düğün deneyimi yaşamak, lezzetli yemeklerle konuklarınızı şımartmak ve profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız, işte burası tam size göre!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Koruköy Restoran & Kafe – Kır Düğünü Yorumlar - 1

user289845

Düzce Koruköy Restoran & Kafe'de düzenlenen kır düğünü harikaydı. Doğayla iç içe, huzurlu bir ortamda gerçekleşen düğünümüzde yemekler de çok lezzetliydi. Personel ilgili ve yardımseverdi. Her şey mükemmeldi, teşekkürler Koruköy Restoran & Kafe!

10 Eylül 2024
İsmail Topal

İsmail Topal

Berbat bir kahvaltısı var sakın ama sakın gelmeyin hizmet sıfır gelen herşey soğuk aynı personelleri gibi .....!!!!!

2023:10:09 06:37:12
Seydanur Akyıldız

Seydanur Akyıldız

Güzel sakin bir mekan, kahvaltıya gittik Kahvaltısı yeterliydi güzeldi. Mekanda mescit olmasını çok sevdik bu düşünce için teşekkür ederiz

2023:07:21 22:21:18
Berlin 361

Berlin 361

Düğün salonu güzel olmuş.Servis çok kötü durumda. Yemek tabakları kardırılmadı, masaya su dağıtımı yapılmadı, sona doğru su bile kalmadığıni söylediler..Organizasyon şefine 0 puan

2023:08:13 13:10:55
ismet palta

ismet palta

Burası çok sevdiğimiz bir yerdi aslında. Yıllardır ara ara gideriz.Özellikle bahçe güzelliği ve konumu herkesin buluşma ve araç park sorunu olmaması avantaj. Ancak koca mekanda kahvaltı için bir tane garson ilgilendi bizimle. Kahvaltı üç kişilik serpme kahvaltı için menü o kadar küçük hale getirilmiş ki. Gittiğimiz günün fiyatıyla kişi başı 155 lira civarı bir fiyatı vardı. Bir tane bile reçel çeşidi yoktu mesela. Ortaya verilen menemen ise küçücük bir tavada bir kişi için bile yeterli değil. Bunu garsona sorduk şu an menü bu şekilde veriliyor dedi. Verilen yemeklerin lezzeti güzeldi ancak ürün çeşitliliğini ve miktarını aşırı azaltmışlar. Umarım bu kararlarını gözden geçirirler.

2023:06:28 08:09:51
by_atalar

by_atalar

Şehir merkezine yakın. Kahvaltı için gitmiştik. Kişi başı fiyatı 40₺. Haftasonu kalabalık oluyor. Otopark mevcut. Çocuk oyun alanları var ve güzel. Tek problem servis yavaş.

2020:08:18 22:41:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı