Közde Köfte

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Düzce Közde Köfte

Düzce Közde Köfte, şehir merkezinde bulunan bir restorandır. Közde pişirilen köfteleriyle ünlü olan işletme, misafirlerine lezzetli ve doyurucu bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Düzce Közde Köfte, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan köfteyi, modern bir şekilde sunarak müşterilerine farklı bir deneyim yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve porsiyonlar, müşterilerin bütçesine uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Közde pişirilen köfteler
  • Taze ve doğal malzemelerin kullanımı
  • Hijyenik ve şık mekan tasarımı
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Düzce Közde Köfte, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir restorandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunan işletme, herkesi beklemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Düzce Merkez Közde Köfte Yorumlar - 1

user289733

Düzce Közde Köfte Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Köfteler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

10 Eylül 2024
hüseyin özdemir

hüseyin özdemir

Kesinlikle coğrafi işareti sonuna kadar hak eden bir mekan. Patentli şıraları hayatımda içtiğimin en iyisi, et paçalari harika, kesinlikle ciğeri ve köftesini denemelisiniz👌🏼👌🏼

2023:10:04 19:58:20
Gökhan Patlar

Gökhan Patlar

Köfte ve Arnavut ciğeri yedik. Köfteler ortalama lezzeeteydi diyebilirim. Sosu çok acı geldi bana. Arnavut ciğeri gayet güzeldi. Garson arkadaşın tavırlarını hiç beğenmedim bu işi sanki silah zoruyla yapıyormuş havası vardı. Ya da lutfediyormuş gibi. Bi daha gider miyim? Arnavut ciğeri için giderim.

2023:10:23 19:39:40
Kıvanç Ertürk

Kıvanç Ertürk

Kesinlikle köftesini deneyin lezzet yüksek ve porsiyonlar kabul edilebilir yeterlilikte. Fiyatlar idare eder.

2023:09:24 21:11:48
Abdu Ce

Abdu Ce

Közde Köfte’de ciğer güzel dediler yedik memnun kaldık. Gayet başarılı ciğer kavurma tabağı. ama kesmedi birde köfte yedik o da gayet lezzetliydi.Tavsiye ederim yemeğin yanına şıra içerseniz daha iyi gidiyor.arada bir yerde olması tabiki ambiyans olarak üst seviye değil ama mekanın tarihçesini göz önünde bulundurursak o da bi yerde başka bi hava veriyor ortama.

2023:09:16 19:01:34
Muhammet Gökmen

Muhammet Gökmen

Külbastı lezzeti güzel ve porsiyon iyi. Koftesinin lezzeti beğeninizi kazanır. Şıra ile denemenizi tavsiye ederim. Fiyat abartılı değil. Yanina ikram olarak sadece biber sosu veriyorlar ufak bir salata veya turşu gibi şeyler eklense daha hoş olur. Ekmeği lezzetli evinize giderken ekmek alabiliyorsunuz ben birkaç ekmek aldım 10₺ tanesiİkinci gelişimde et paça çorbalarınıda denedim lezzeti fena değildi

2023:07:14 14:17:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–21:00
  • Salı 10:00–21:00
  • Çarşamba 10:00–21:00
  • Perşembe 10:00–21:00
  • Cuma 10:00–21:00
  • Cumartesi 10:00–21:00
  • Pazar 10:00–21:00

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı