DÜZKENT YAPI GAYRİMENKUL PAZARLAMA TİCARET LTD. ŞTİ.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

DÜZKENT YAPI GAYRİMENKUL PAZARLAMA TİCARET LTD. ŞTİ.

DÜZKENT YAPI GAYRİMENKUL PAZARLAMA TİCARET LTD. ŞTİ., Düzce şehrinde gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirket, konut, iş yeri, arsa ve benzeri gayrimenkul alım-satım işlemlerinde hizmet vermektedir.

Tarihçe

Şirket, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Pazarlık imkanı
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Geniş portföy seçeneği
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Şirketimizi tercih etmeniz durumunda, güvenilir ve kaliteli hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Düzce Merkez DÜZKENT YAPI GAYRİMENKUL PAZARLAMA TİCARET LTD. ŞTİ. Yorumlar - 1

user289635

Düzce DÜZKENT YAPI GAYRİMENKUL PAZARLAMA TİCARET LTD. ŞTİ. Emlak Ajansı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduklarını gördüm. Emlak işlemlerimde bana yardımcı oldular ve her konuda destek verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Eylül 2024
Nuriye Güneş

Nuriye Güneş

Almis oldugum hizmetten cok memnun kaldim guler yüzlu kaliteli hizmet.

2024:01:22 15:55:34
Esma Gündoğdu

Esma Gündoğdu

İlgilerinden dolayı teşekkür ederim.Bundan sonraki gayrimenkul işlerimde de kendileri ile çalışacağım.

2023:12:28 09:07:21
Ebru Duman

Ebru Duman

Merhabalar,İstanbul'dan Düzce'ye taşınma kararı alıp, ilanlardan konut araştırmasına girdiğimiz süreçte o kadar yer baktık.Bir çok kişi ile de muhattap olduk ama bizi Esra Hanım kadar rahatlatan, her süreç ile samimi ve özenli olarak ilgilenen, herşeyin göründüğü ve söylendiği gibi bulabildiğimiz başka bir danışman ile muhattap olamadık.İstediğimiz konutun kendi danışmanlığında olması da bizi bir o kadar rahatlattı.Ayrıca Abdulmecid Bey' e de aynı şekilde katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Kendileri artık sadece emlak danışmanımız değil, aile dostumuz da olma yolunda ilerliyorlar.Buradan kendilerine herşey için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum☺️🌷

2023:05:09 11:54:36
Zehra Öztürk Silo

Zehra Öztürk Silo

Düzce’nin en güvenilir en samimi ve en önemlisi de en güleryüzlü emlak firması…Sizin menfaatlerinizi sizden çok gözeten,beklentilerinize uygun olanı bulmak için sabırla sizlere alternatifler sunan ,asla yorulmayan,süreç uzasa bile ilk günkü nezaketle ,sonunda en mükemmel ve karlı olan alışverişi yapmanızı sağlayan,profesyonel bir takım…Ev almadan önce mutlaka Esra hanımın❤️Mecit beyin ve Burak beyin deneyimlerinden faydalanın👌Kafamdaki “Emlakçılara asla güvenilmez!”tabusunu yıktınız..Her şey için çok teşekkürler🙋‍♀️Herkese tavsiye ediyorum👌

2023:05:02 15:16:04
Ergin üstünel

Ergin üstünel

Arsa alımında göstermiş olduğunuz kaliteli hizmet için teşekkür ederim. Ayrıca ekibinizide takdir ediyorum. Güler yüz ilgi ve doğru bilgilendirme ile gayrimenkulde farklı olduğunuz kanaatindeyim. Tesekkurler Duzkentgayrimenkul.

2023:03:24 12:29:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 11:00–20:00
  • Pazar 11:00–20:00

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı