Ptt Düzce Baş Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Düzce Ptt Baş Müdürlüğü

Ptt Düzce Baş Müdürlüğü, Düzce şehrinde bulunan bir posta ve kargo hizmetleri sağlayan kuruluştur. Müşterilere posta gönderme, kargo gönderme, fatura ödeme gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Ptt Düzce Baş Müdürlüğü, Türkiye'nin en eski kamu kurumlarından biri olan Ptt'nin bir parçasıdır. Yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderiminde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Fatura ödeme hizmetlerinde de rekabetçi fiyatlar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Ptt Düzce Baş Müdürlüğü, müşterilerine sunduğu geniş hizmet yelpazesi, uygun fiyatlar ve güvenilirlik ile tercih edilmelidir. Hızlı ve kolay bir şekilde posta ve kargo işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Ptt Düzce Baş Müdürlüğü Yorumlar - 1

user289491

Düzce Ptt Düzce Baş Müdürlüğü Posta Ofisi oldukça geniş ve düzenli bir şubedir. Personelleri güler yüzlü ve yardımseverdir. Kargo ve posta işlemlerinde herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir şube.

10 Eylül 2024
Nagihan Ozbek

Nagihan Ozbek

Ankara'dan düzce'ye bir gecede gelen kargom 3 gündür elime ulaşmadı 20 saat açık olan bir iş yerini bulamadık yoktu kapalıydı diyerek benim kargomu şubeye geri getirmişler başkalarının kargolarını her gün binalara çıkmaya üşendikleri için benim iş yerime bırakıp getirebiliyorlar diğer müşterilerin adreslerini bulabiliyorlar fakat benim adresimi bulamıyorlar PTT şubesini arıyorum telefonu açmıyorlar hizmetleri kötü sadece mecburiyetten 1 puan veriyorum

2024:01:11 09:33:18
MUHAMMED ALİ ZENGİN

MUHAMMED ALİ ZENGİN

Allah insanı sizin gibi kargo firmasının eline düşürmesin işine değer vermeyen üç kuruşluk insanlar x firmasının getirdiği kargoları bu abilerimiz getiremiyor çünkü ya dağıttığı şehri bilmiyor ya da adresi konuma girip konum ile gelmeyi beceremiyor sonra adres yetersiz, yetersiz olan sizlersiniz aradığında da boş boş konuşmaktan yardım bile etmiyor aradığın ile kalıyorsun her siparişimde soracağım PTT KARGO ile mi çalışıyorsunuz evet duyduğum an vazgeçeceğim siparişten

2023:12:04 08:10:04
AHMET YAKUP ATASEVEN

AHMET YAKUP ATASEVEN

Kızılcahamam dan teslim ettiğim kargom 1[bir] günde Ankara dan Düzce ye ulaşmıştır.Ancak ne hikmetse 6 gündür Düzce merkez ptt şubesinde bekletilen kargom henüz teslim edilmemiş. telefon ediyorum. muhatap bulamıyorum...rezil bir durum

2023:10:11 08:15:14
Playeren

Playeren

Aldığınız maaşlar çıkar birgün bitarafınızdan. Ne telefonlara bakıyorlar ne kargo getiriyorlar PTT ler kapatılsın hiçbir işe yaramıyorlar.

2023:12:26 10:45:11
Kaan Ergin

Kaan Ergin

Kargom bana teslim edildigine dair SMS atıp sonra sırra kadem basın.Telefonlara bakmayın kargomu kime verdiyseniz nasıl usulsüz iş yapiyorsunuz bendeki kod yada TC bilgisi olmadan ben diye kime verdiniz yada telefonumla aramayip kontrol etme gereği duymadınız.Sizlere hakkımı helal etmiyorum.Çok kargo gelir bana bir siz sorunlu çalışıyorsunuz.USULSÜZ İS YAPİYORSUNUZ

2023:11:10 07:05:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı