Esenköy Atatürk Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Esenköy Atatürk Parkı

Esenköy Atatürk Parkı, Düzce şehrinde doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirmek isteyenler için harika bir seçenektir. Park, ziyaretçilere dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve piknik alanları sunmaktadır.

Tarihçe

Esenköy Atatürk Parkı, Düzce Belediyesi tarafından şehir sakinlerine hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Park, doğal güzellikleriyle ve temiz havasıyla ziyaretçilerini cezbetmektedir.

Fiyat Politikası

Esenköy Atatürk Parkı'na giriş ücretsizdir. Park içerisindeki aktiviteler ve hizmetler için ekstra ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir ortam
  • Dinlenme ve piknik alanları
  • Çocuk oyun alanları
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
Esenköy Atatürk Parkı, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Temiz havası ve huzurlu ortamıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Esenköy Atatürk Parkı Yorumlar - 1

user289251

Düzce Esenköy Atatürk Parkı oldukça güzel bir doğa içerisinde yer alıyor. Parkın yeşillikleri ve çiçekleri çok bakımlı ve temiz. Ayrıca park içerisinde bulunan yürüyüş yolları ve oturma alanları da oldukça kullanışlı. Ancak piknik alanlarının biraz daha geniş olması ve çocuk oyun alanlarının daha fazla olması parkı daha da keyifli hale getirebilir. Genel olarak huzurlu ve keyifli bir atmosfere sahip olan bu parkı ziyaret etmekten keyif aldım.

9 Eylül 2024
xat power

xat power

Sehrin gobeginde, ailecek gezilebilecek belediyeye ait park ve tesis. Ilkbahar ve yaz baslarinda Melen cayi ile ferah ve seyretmeye deger manzarasi mevcut. Bunyesinde park yeri, lavabo ve tuvaletler, piknik masalari ve ilerisinde lunaparki var.

2022:03:21 16:08:19
Undan Sanat Mimarı “Flour Art” Mayasında Aşk Var

Undan Sanat Mimarı “Flour Art” Mayasında Aşk Var

Ailece gidilebilecek, Düzce Merkeze yakın çocukların ücretli ve ücretsiz eğlenebileceği Lunapark ve yeşil alan içerisinde güzel bir park. Doğumgünü partileri kutlamak için uygun alanlar var. Melen Suyunun serinliğinde mangal, gril yapıp yürüş parkurlarında sohbet eşliğinde yürüyüş ve spor aletlerinde sporumuzu yapabileceğimiz büyük açık alana sahip. En son semaverimizi Gün batımına karşı yakıp çay keyfimizi yapabiliriz. Eskiye göre güzel bir proje , fakat geliştirilebilir 🙏✌️

2021:05:11 18:09:50
Bulent Samsunlu

Bulent Samsunlu

Düzce belediyesine ait bu yer aslında çok güzel.Ancak bir çok eksiği var.Piknik masaları hasar görmüş.Çevre düzenlemesi yapılması gerek.Birçok eksiğe rağmen hoş bir yer.

2020:06:21 08:31:03
kübra yilmaz

kübra yilmaz

Ailecek keyifli vakit geçirebileceğiniz bir park mangal semaver yakilabiliyir çeşmeler mevcut wc ler var giriş ucretsiz

2022:02:12 16:58:07
Bülent Bayar

Bülent Bayar

Güzel tuttuğumuz sürece gayet güzel bir yer

2023:08:02 14:49:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı