7d Arena Park Cinema

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Düzce 7d Arena Park Cinema

7d Arena Park Cinema, Düzce şehrinde eğlenceli ve interaktif sinema deneyimi sunan bir işletmedir.

Tarihçe

7d Arena Park Cinema, 2015 yılında Düzce'de açılmıştır. O günden bu yana, kaliteli ve eğlenceli sinema deneyimleri sunarak müşterilerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

7d Arena Park Cinema, uygun fiyatlarla yüksek kalitede sinema deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Bilet fiyatları, film türüne ve seans saatlerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • 7 boyutlu sinema deneyimi
  • Interaktif oyunlar ve efektler
  • Geniş film arşivi
  • Konforlu ve modern salonlar
7d Arena Park Cinema, farklı ve eğlenceli sinema deneyimi arayan herkes için ideal bir tercihtir. Interaktif oyunlar ve efektlerle dolu sinema seansları ile unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez 7d Arena Park Cinema Yorumlar - 1

user289025

Düzce 7d Arena Park Cinema Sinema oldukça modern ve konforlu bir sinema salonu. Film seçenekleri geniş, ses ve görüntü kalitesi de oldukça başarılı. Ancak bazen koltukların arasındaki mesafe biraz dar olabiliyor. Genel olarak keyifli bir sinema deneyimi yaşatıyor.

9 Eylül 2024
Ebrar Dizdar

Ebrar Dizdar

Dikkatimi çekti hiç gitmedim

2015:12:18 00:18:18
Emir PEKDEMİR (emirpekdemir)

Emir PEKDEMİR (emirpekdemir)

Çok abarttılar bu işi de.

2015:12:17 06:02:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı