Burger King

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Düzce Burger King

Burger King, Düzce şehrinde fast food restoranları arasında öne çıkan bir markadır. 1954 yılında Amerika'da kurulan Burger King, dünya genelinde birçok ülkede şubeler açmış ve lezzetli hamburgerleri ile tanınmıştır.

Tarihçe

Burger King, Düzce şehrinde 2010 yılında ilk şubesini açmıştır. O günden bu yana kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla müşterilerine lezzetli hamburgerler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Burger King, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Menü seçenekleri geniş olup, her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze hamburgerler
  • Geniş menü seçenekleri
  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Temiz ve modern restoran ortamı
Burger King, Düzce şehrinde tercih edilmesi gereken bir fast food restoranıdır. Lezzetli hamburgerleri, geniş menü seçenekleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir yeme deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Burger King Yorumlar - 1

user288909

Düzce Burger King'den yaptığım yemek tesliminden oldukça memnun kaldım. Siparişim tam zamanında geldi ve sıcaklığını koruyarak servis edildi. Lezzet olarak da oldukça başarılıydı. Personelin ilgisi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir mekandır.

9 Eylül 2024
Boray Eris

Boray Eris

Buradan verdiğimiz siparişler bir saatten önce gelmiyor. 3-4 kere sipariş verdik Ve her seferinde yanlış bir şey getiriyorlar. Coca Cola Zero siparişini bile doğru getiremiyorlar. Bir önceki siparişte hamburgerler ezik ve içindeki her şey dağılmış geldi. Hamburgerin içine koydukları ürünleri seçmemize rağmen kafalarına göre koyuyorlar. Steakhouse diye gönderdikleri rezaleti görmek için resme bakın. En son bugün yaptığımız siparişte nuggetları koymayı unutmuşlar. Patatesler buz gibi. Hamburgerler buz gibiydi. Eksik ve soğuk yiyecek getirmekte üstlerine yok.

2023:05:15 18:58:33
Sinan Yılmaz

Sinan Yılmaz

2 gün önce hem siparişimi yanlış getirdiler hem de zehirlendim.Sipariş verirken iki kere düşünün

2024:01:13 06:32:35
Hüseyin Şahin

Hüseyin Şahin

Restoran içine girerek hizmet aldığınız takdirde Düzce'nin en temiz Fast food restoranına girdiğinizi anlayacaksınız.Böylesi temiz ve kaliteli bir yerde yenilecek Double Whopper çok daha güzel 😀Yemeğinizi alın, iç mekanda tüketin, sonra kahvenizi alın ve dış alanda dondurmasız sufle ile tüketin. Restorandan çıkarken ise Espressolu Milkshake'nizi ekstra karamel soslu olarak alın, sonra da bana dua edin 👀

2023:09:14 07:22:50
Ali haydar

Ali haydar

Gayet güzel fazla insanlar geldigi icin menü gecikebiliyor ama tavsiye ederim

2023:10:20 17:22:39
Hafta Sonu Kampçıları

Hafta Sonu Kampçıları

Mekan, masalar temizdi. Servis hızlıydı. Hamburger olarak klasikleşmiş lezzetler mevcut. Patatesini daha çok seviyorum. Kullanılan yağ hassas mideleri yorabilir. Otopark yok yakın bir noktaya park edip yürümeniz gerekecek. Aile ile rahatlıkla gidilebilir. Fiyatlar eskiden uygundu artık çok uygun değil. Genel olarak ortalamanın üzerinde.

2023:04:21 22:02:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–23:00
  • Salı 10:30–23:00
  • Çarşamba 10:30–23:00
  • Perşembe 10:30–23:00
  • Cuma 10:30–23:00
  • Cumartesi 10:30–23:00
  • Pazar 10:30–23:00

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı